Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

Canım çıkmadıysa gitme cıkmasını we çıkanların sertleşmesini siyahlaşmasını bekle seans aralarını uzatabilirsin artık 4. seansın olucakmış bekle iyice çıksınlar çıkmayanlar zaten birdaha çıkmazlar sewgileropuyorumnanaktan

Arkadaşlar ben de 5 gün önce ilk seansımı yaptırdım alt bacak ve koltukaltına. Seans sırasında bütün kılların döküleceğini sanıyordum ama öyle olmadı. Biraz yok olma var ama çoğu duruyo olduğu gibi. 25 gün sonraya kontrol için randevu verdi uzman. Sizce bu kalan kıllar dökülür mü? Bir terslik var mı acaba merak ediyorum. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Ya peki bu lazer işi tamamen bitene kadar kıllı kıllı mı gezicez biz? :uhm:

Hayır canım kıllı kıllı gezmeyeceksin tabiki.
İlk seans sonrası aradan 10 gün geçmeden zaten tüyler çıkıyor ve dökülüyor,benim bıyıklarım aynen çıktıktan 10 gün sonra döküldü hatta aynanın karşısında ben tek tek yoldum ellerimle.
Koltuk altı ve bikini bölgesi içinde aynı şey geçerli ama bikini ve koltuk altını jilet ile alabiliyorsun,doktorum bana hiç bir çekici ağda vs sürmeyeceksin dedi.

Canım ben bir tanıdık vasıtası ile lazere başladım.
Bıyık ve çene için :50 Lira
Koltuk altı ve bikini bölgesi içinde(buna göbek kıllarıda dahil):150 Liraya anlaştım.
Şu an gayet memnunum,koltuk altı için tehlike söz konusu olan bir çok insan yaptırıyor ve herhangi bir sorun yaşayan olsaydı şu ana kadar çoktan Sağlık Bakanlığı tarafından kaldırılırdı.
Ayrıca eğer tüylerin sarı ise jilet almanı önerecektir estetisyenin,ama yok dersen en etkilisi iğneli lazer olacaktır.

Canım merhaba;
Önemli olan tüy köklerine nüksetmesi yani tüy kökleri ile alakalı bir işlem olduğu için çıkıp çıkmaması önemli değil tüylerinin.
Zaten sende biliyorsunki lazer öncesi tüylerin çıktığı zaman jilet ile muhakkak alındıktan sonra işlem yapılıyor.
Bence merkezine güvenmelisin.Çünkü bende bu ayın 28 inde gideceğim 2.seansım için ve tek tük çıkanlar oldu ben almadım,hepsi bir çıkınca jilet ile alacağım.

Bayanlar konuyu geyiğe çevirmeden devam edelim ve
karşılıklı tartışmalardan uzak duralım lütfen...
konuyla ilgili güzel ve faydalı paylaşımlar diliyorum...
sevgiler...

ya ben konyada yaşıyorum arkadaşlar bu lazer nasıloluyor özellikle bikini bölgesine nolur bilgiverin
ilk gittiginizde ne yapıyorlarnasıl başlanıyor.

cevaplar için sağolsun arkadaşlar bende bir yerle telde görüştüm yapan kişi doktor,
eger sakıncası olsa bu kadar yayılmazdı diye düşünüyorum..

Giriş tarihi: Jan 2009
Ruh Halim:

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

senelerdir yüz bölgesinde özellikle çenede tüylenme sorunu çekiyordum.2003 senesinde baktım iğneli ile bitmiyor lazer yöntemini denemeye karar verdim ki o zaman yapılan iğneli epilasyonda yüzüm kızarmıyodu bile ne kadar az akım veriyolarsa artık.neyse 2003 te başladım lazere yakın çevrede en iyi olan lazer epilasyon merkezini araştırıp buldum yeter bitsin artıkk dyodum 7 seanstan sonra azaldı sonra 2 ay sonra hopp yüzüm geri doldu bikaç merkez denedim bu şekilde bitti derken 3 ay en fazla hopp tüyler geri.Artık geçen sene tak etti dedim iğneli epilasyonu araştırayım.Çok yakın ve çokta titiz bir arkadaşım kendinde sadece 2-3 üyün kaldığını söyledi inanamadım epilasyon ve sonuç almak onun tavsiyesi ile taksimde ayten hanımla yeniden iğneli epilasyona başladım.yüzüm kızardı canımda acıdı yalan işin doğrusu ama benim cildim hassastır ve BUNCA SENELıK LAZER TEDAVıME RAĞMEN hala yüzümde sert tüyler vardı 10 aydır düzenli gidyorum ve son seansımda vaktimin geçtiğini bile fark etmedim.Artık tüylerim çok seyrek çıkıyor.Çok mutluyum...Bu sebepten özellikle yüz bölgesinde iğneli epilasyon derim.Estetik cerrah bir tanıdığımda yüzde lazerden sonuç alınmayacağını söylemişti

Bildiğim kadarı ile yüz en dirençli bölgeymiş.Seans başlarında uygulanan lazer uyuyan tüyleri de harekete geçiriyormuş bu yüzden ilk başlarda artış olması normalmiş.Amam zamanla azalıyormuş

Benim yüzümde resmen kıl çıkıyordu aynı zamanda hormon bozukluğum vardı..Lazerle süper sonuç aldım kaymak gibi suratım..Her bünyede değişiyor demekki..Biteli 4 sene oldu ve bir daha çıkmadı..

kızlar slm bugün lazer sonrası 10. günüm. koltuk altımda kıl kalmadı nerdeyse hemen hemen hepsi döküldü..genital bölgemin %60 ı döküldü ve hala yoğun bi şekilde dökülüyor..bacaklarımda % 50 si gibi döküldü fakat bacak kıl köklerim pütür pütür ve benek benek bi görüntü söz konusu.. sizlerde de oldumu böyle?..bide merak ettiğim bu dökülen tüyler bi daha çıkmıcak demi ?

Canım bacaklarındaki o görüntüden kurtulmak için kese yapmalısın.Çok fazla tahriş etmeden yaparsan daha iyi olur.
Kılların çıkma süresi uzun bir müddete yayılabiliyor,mesela benim neredeyse 20 gün oldu hala tek tük çıkmışlarkaydirigubbakcemile3
Bu ayın 28'ine kadar beklemem gerekiyor.
ıkinci seansımda bakalım ne kadar etkilici olacak?

teşekkür ederim, daha iyi kese yapmam gerekiyor sanırım..CADIARZU

ne yapacağımı şaşırdım. benım gibi ayva tüylerıne lazer yaptırım pişman olan yuzlerce kişi var sakın arkadaşlar yuzunuzde erkek tipi kıllanma yoksa lazerte gitmeyin

kızlar 15 gün önce ilk seansıma başladım bugün kontrole gittim ilk seansta zorda olsa dayanmıştım ama kontrolde bile bukadar acıycağını tahmin etmemiştim
2. seanstada bu işkence devam edicekmi ya senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…