kızlar bende birşey sorucam lazer yaptırıyorum 3.seansım 40 günde bir çeğırıyor merkez ama tüylerim hala çıkmadı sizce çıkamsınımı beklemem lazım??yoksa merkez çağırınca gitmem mi lazım ?yani onlar para kazanıcakları için çağırırlar
Ya peki bu lazer işi tamamen bitene kadar kıllı kıllı mı gezicez biz? :uhm:
merhaba kızlar
ben şu lazeli epilasyonu hiç düşünmezken bvir arkadaşımın tavisyesi sonucu 2 hafta sonra başlayacağım
ama hiç fiyat araştırmadan arkadaşımın tavsiye ettiği yeere gideceğim..
sizin tavsiyeleriniz neler nelere dikkat etmek gerekir
ben sarısının tüyüm cok değil
koltuk altı
özel bölge komple
ve sonra da yarım bacak yaptırmayı düşünüyorum
ama koltuk altında lenf bezleri oldugu icin tehlikelidiye duymustum
yardımcı olursanız sevinirim
kızlar bende birşey sorucam lazer yaptırıyorum 3.seansım 40 günde bir çeğırıyor merkez ama tüylerim hala çıkmadı sizce çıkamsınımı beklemem lazım??yoksa merkez çağırınca gitmem mi lazım ?yani onlar para kazanıcakları için çağırırlar
kızlar slm bugün lazer sonrası 10. günüm. koltuk altımda kıl kalmadı nerdeyse hemen hemen hepsi döküldü..genital bölgemin %60 ı döküldü ve hala yoğun bi şekilde dökülüyor..bacaklarımda % 50 si gibi döküldü fakat bacak kıl köklerim pütür pütür ve benek benek bi görüntü söz konusu.. sizlerde de oldumu böyle?..bide merak ettiğim bu dökülen tüyler bi daha çıkmıcak demi ?
Canım bacaklarındaki o görüntüden kurtulmak için kese yapmalısın.Çok fazla tahriş etmeden yaparsan daha iyi olur.
Kılların çıkma süresi uzun bir müddete yayılabiliyor,mesela benim neredeyse 20 gün oldu hala tek tük çıkmışlarkaydirigubbakcemile3
Bu ayın 28'ine kadar beklemem gerekiyor.
İkinci seansımda bakalım ne kadar etkilici olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?