özellikle evlilere soruyorum yaa ben bekarım.genital bölgeye lazer yaptıracağım da evlenirsem eşim genital bölgeyi tertemiz istemezse diye kuruntu yapıyorum.evlendikten sonra mı lazer yaptırsam acaba?yardımcı olursanız sevinirim.
evet canım çok normal... sonuçta kökleri yakıyor ama kökleri almıyor ... o kökler zamanlar dökülecek... sen sakın tutup çekme ... 10 güne kadar dökülür...
canım fiyatlar kişiye ve merkezlere göre değişiyor...
mesele benim tenim beyaz ; kıllarım kalın ve siyahtı... az da değildi... yarım bacak+koltukaltı 275 tl verdim 6 seans... 7. seans azaldığı için 150 tl olacak... dudak üstü 50 tl...
ama izmirde diğer merkezlere göre biraz daha pahalı benim gittiğim yer...
istanbul biraz daha uygun ... belki fikir verir...
merhaba kızlar benım de sizlere sorum olacak ben koltuk altı ve genıtal bölgeye gittim 5.seansı bitirdim bayyaa bır azalma var ama tek tuk de olsa koltukaltında var benı rahatsız edıyor bunu beyle almamı onerırsınız bılgısı olan var mı?
merhaba kızlar benım de sizlere sorum olacak ben koltuk altı ve genıtal bölgeye gittim 5.seansı bitirdim bayyaa bır azalma var ama tek tuk de olsa koltukaltında var benı rahatsız edıyor bunu beyle almamı onerırsınız bılgısı olan var mı?
küçükböcükkkkk:))
bende izmirde gidiyorum..sadece üst bacak 350tl((
küçükböcük selammmm:))
ben tek seansa gıttım, üst bacak, bu hafta sonu tam 1,5 ay oluyor ve tekrar seansa cagırdılar...(bu arada kontrol seansına gıdemedım, fırsatım olmadı((
kızlar bişey sorayım, benımde kıl köklerı sıyah sıyah görunuyor, yanı uzadılar dıyemem..bu haldemı ıkıncı seansa gıtmelıyım, yoksa uzamalarınımı beklıcez...merkezın bana dedıgı uzasada uzamasa da 1,5 ay sonra yıne uygulamalıyız...acaba işe parasal açıdanmı bakıyolar dıye düşünmeden edemıyor ınsan...
küçükböcükkkkk:))
bende izmirde gidiyorum..sadece üst bacak 350tl((
cnmm ben lazer için sormuştumda tüm bacak 400tl,tüm kol 200 tl diyordu lazer merkezi..ama bu fiyatları kışın sormuştum değiştimibilmemde bende okdr para ne gezer:)sadece yüz yaptırabiliyorum:):):)sana pahalı derken aynı durumla ben karşılaştım -tatlicadiarzu-
yaklaşık 1,5 yıldır gittiğim merkeze üst bacak için fiyat sordum 350tlye yaparız dedi..
halbuki yarım bacak+koltukaltı 275 verdim ben ...
üst bacak + genital kalmıştı... uygun olsun diye parça parça yapayım dedim ama sadece üst bacak için bence oldukça fazla bir fiyat söylediler...
şimdi de ben izmirde lazer yaptıranlara soruyorum gittiğiniz merkezlerle ilgili bana özelden mail atarmısınız ?
ya da 350 normal mi sadece üst bacak için ? kafamçokkarıştı
Merhaba kızlar...............
Birde tedaviniz bittikte sonra dahi senede bir kez atışlar yaptırın..
Hepimize tüysüz günlerr:)))
küçük böcük cnm merhaba, bende izmirdeyim..laser epilasyon düşünüyorum, tavsiye edebilceğin bir yer varmı ? bide fiyatlar hakkında bilgin varmı cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?