Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

ben de şu an devam eden bölgelerim bittikten sonra genitale yaptıracağım...
valla benim için önemli olan benim istediğim ...

sonuçta temizlik de önemli ... ve uğraşmak da oldukça can sıkıcı ve can yakıcı ...

ama istersen sen devam etmezsin sonuna kadar ; inceltir ve azaltırsın... duruma göre de sonra bakarsın... evlenene kadar en azından e rahat edersin ... ama ben lazerden sonra tekrar almaya başlanırsa tüyler sonuç ne olur o konuda biraz endişeliyim...

bununla ilgili bilgisi olan var mı ?

evet canım çok normal... sonuçta kökleri yakıyor ama kökleri almıyor ... o kökler zamanlar dökülecek... sen sakın tutup çekme ... 10 güne kadar dökülür...

küçükböcük selammmm:))

ben tek seansa gıttım, üst bacak, bu hafta sonu tam 1,5 ay oluyor ve tekrar seansa cagırdılar...(bu arada kontrol seansına gıdemedım, fırsatım olmadı((

kızlar bişey sorayım, benımde kıl köklerı sıyah sıyah görunuyor, yanı uzadılar dıyemem..bu haldemı ıkıncı seansa gıtmelıyım, yoksa uzamalarınımı beklıcez...merkezın bana dedıgı uzasada uzamasa da 1,5 ay sonra yıne uygulamalıyız...acaba işe parasal açıdanmı bakıyolar dıye düşünmeden edemıyor ınsan...

küçükböcükkkkk:))

bende izmirde gidiyorum..sadece üst bacak 350tl ((

merhaba kızlar benım de sizlere sorum olacak ben koltuk altı ve genıtal bölgeye gittim 5.seansı bitirdim bayyaa bır azalma var ama tek tuk de olsa koltukaltında var benı rahatsız edıyor bunu beyle almamı onerırsınız bılgısı olan var mı?

canım onlarada lazer yaptır dewam et yani tümü bitsin

kökünden alma sakın... normalde 6 seansa kadar devam ediyor... bence de bitsin...

ben en son 7. seansıma gittim 1 ay kadar önce henüz birşey yok...ama çoook ince bikaç tane kaldı... dudak üstü için gittiğimde tekrar atış yaptırırım sanırım...

Parasal düşündüklerini sanmıyorum ben tüm seansların ücretini toptan verdim daha uygun oluyo diye bende 1,5 ayda bir gidiyorum sanırım birkaç seans sonra 2 ayda bir gitmem gerekecek, lazerin amacı diğer epilasyonlar gibi tüyleri çekmek değil kıl kökünü yok etmek,

canm sen en basından beri 2 ayda 1 gitmiyormusun ben ilk seansıma 1 hafta once gittim 15 gun snr kontrole cagırdılar diger seansta 2 ay snr. hep boyle 2 ay aralıklı gitcez. Benimki yanlıs mı acaba

bende genital ve koltuk altı bölgem için 2 ayda bir gidiorum ama başka bi merkezde bıyık ve çenem içinde 1 1.5 ayda bir gidiorum. makineler farklı, sanırım bu ysden değişio seansta. bide kayseride lazer yaptıran arkadaşlar varmı

bu ay sonu bende 4 sansimi yaptirmak istiyorum.. azalma var ama yeterli degil. KIllar daha yumsak ve gec cikiyor

küçükböcükkkkk:))

bende izmirde gidiyorum..sadece üst bacak 350tl ((

sana pahalı derken aynı durumla ben karşılaştım -tatlicadiarzu-

yaklaşık 1,5 yıldır gittiğim merkeze üst bacak için fiyat sordum 350tlye yaparız dedi..

halbuki yarım bacak+koltukaltı 275 verdim ben ...

üst bacak + genital kalmıştı... uygun olsun diye parça parça yapayım dedim ama sadece üst bacak için bence oldukça fazla bir fiyat söylediler...

şimdi de ben izmirde lazer yaptıranlara soruyorum gittiğiniz merkezlerle ilgili bana özelden mail atarmısınız ?

ya da 350 normal mi sadece üst bacak için ? kafamçokkarıştı

cnmm ben lazer için sormuştumda tüm bacak 400tl,tüm kol 200 tl diyordu lazer merkezi..ama bu fiyatları kışın sormuştum değiştimibilmemde bende okdr para ne gezer:)sadece yüz yaptırabiliyorum:):):)

Ben çok esmer degilim ama esmer sınıfına giriyorum dudak üstü ve favorilerim için gitmeyi düşünüyorum da fiyat dudak üstü ve favoriler için ne olur vee hangi cihazı önerirsiniz

Merhaba kızlar, ben 6 seans genital bölge+koltuk altı iiçin her seans 180 tl ödüyorum. ılk 3 seans bende gözle görülür hiç bir değişim olmadı, fakat 4. seanstan sonra birden azaldı. Buğday tenli ve yumuşak kıl köküne sahip olduğum için benimkiler sıfırlanamadı fakat gözle görülemiyorlar artık. Herkese tavsiye ederim.

Bir konuda uyarmak isterim, lazer epilasyon 1 yıldan fazla sürüyor. Bazı kampanyalar komple vücut için 1 milyar fiat veriyorlar fakat 1 yılda bitmediği için aslında zarar etmiş oluyorsunuz. Bir yıldan sonrasında ise faiş fiyatlar isteniyor sizden bitirilmesi için.

Ben canı çok yananlardanım fakat yine de size tavsiyem emla adlı kremi kullanmayınız. Aksine daha çok tahriş ediyor. Ben sonrasında 3 gün evde yattım emla kremini sürdüğüm için.

Bilinçli ellerde yaptırın, çoğu arkadaşım ucuz diye bilinmedik yerler yaptırdılar sonucunda sadece vücutlarında yaralarla kaldılar ve izleri mutlaka kalıyor.

Genital bölge ile bikini bölgesi farklı bölgelerdir onun fiyatları ayrıdır, sakın kandırılmayın.

Son sistem soğutmalı cihazları tercih edin.

Kampanyaları kaçırmayın, fakat kampanyaları doğru öğrenin..

Ve gittiğiniz klinikte mutlaka öncelikle siz doktor muayene etmezse lazer epilasyon yaptırmayın. Ben bir kaç klinik gezdim sonrasında en mantıklısında karar kıldım. Ben komple yaptırıcaktım fakat boşuna paranı almış oluruz etki etse etse bir kaç kılın dökülür sadece acı çekip paranın gitmesiyle kalırsın dediler. Bu işler insanları kandırmaya çok müsait, mümkün olduğu kadar cin olun:)

Birde tedaviniz bittikte sonra dahi senede bir kez atışlar yaptırın..

Hepimize tüysüz günlerr:)))

Merhaba kızlar...............

Birde tedaviniz bittikte sonra dahi senede bir kez atışlar yaptırın..

Hepimize tüysüz günlerr:)))

canım tavsiyelerin için teşekkürler...
bu son dediğin de mantıklı geldi... ben de bir sonraki seansımda danışacağım...

sonuçta hormonal değişikliklerden dolayı yeni kıl kökleri oluşabiliyor... onlara en baştan çzöüm uygulamak çok mantıklı... hiç değilse tekrar ağda ; epilatör gibi yöntemlerle kıl köklerini güçlendirmemiş oluruz... ben razıyım senede 1-2 kere çok da olsa böyle bir para vermeye ama zaten tüy az olduğu için çok da fazla bir ücret talep etmeyeceklerdir belki de hiç talep ücret etmezler...

Benim gittiğim yerdede dediler bittikten sonra 1-2 sene sonra çıkanları toparlarız dediler kalan kıllar we sonradanda cıkabilir onlar için iyi olur bi bitse biz gideriz senede bir defa razıyım a.s.

küçük böcük cnm merhaba, bende izmirdeyim..laser epilasyon düşünüyorum, tavsiye edebilceğin bir yer varmı ? bide fiyatlar hakkında bilgin varmı cnm?

küçük böcük cnm merhaba, bende izmirdeyim..laser epilasyon düşünüyorum, tavsiye edebilceğin bir yer varmı ? bide fiyatlar hakkında bilgin varmı cnm?

merhaba canım... özelden atayım sana gittiğim yeri... benimki diğer yerlere göre biraz pahalı ama ben memnunum... hep söyledim... benimcildim çok hassastır ;lazerde yanık riskinden de çok tedirgin olmuştum... ama çok şükür böyle birşey olmadı... tabii seans sonrası çok da dikkat ettim güneşten filan korumak için...

o yüzden tavsiye edebilirim... hafe de benimle aynı yere gidiyormuş... istersen onun fikrini de alabilirsiniz...

ben yarım bacak+koltukaltı 7 seans gittim... 1 ay geçti üzerinden birşey kalmadı... tek tük tüyler var onlara da dıdak üstü seansıma gittiğimde atış yaptı... ücret de almadı...

dudak üstü de 6. seansa gittim... bikaç seans daha giderim sanırım... yüz en geç biten yermiş çünkü... ama dediğim gibi hizmetten memnunum...

kızlarr...bacaklarımı ve genital bölgem çin lazer epilasyona başlamak istiyorum istanbulda oturuyorum kadıköy civarlarında bildiğiniz güzel bir yer warmı işini iyi yapan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…