yüz bölgesini yapmadan önce erkekler gibi yüzümüze jilet vurup bir süre kökleri güçlenene kadar sakal traşı olmamız gerekiyormuş
lazerin etkili olması için tüylerin siyah, kalın ve güçlü olması lazımmış
bunu duyduktan sonra vazgeçtim...lazerli epilasyon işe yaramazsa ömür boyu sakallı gezmek zorunda kalırım
Merhaba kızlar bende lazer epilasyona başlicam da kararsız kaldım. 2 yer var.
1.si Alexander kullanıyor 2. IPL kullanıyor. Kumral, buğday tenliyim. Daha önce başka bir yere 3 seans koltuk altı için gittim azalma oldu ama memnun kalmadım. IPL kullanan yer deneme atışı yapacağını söyledi. Hangisi ???
Ben Epilasyon Yaptırmak İsiyorum Fakat Tüyleri uzatıldıktan sonramı gidiliyor seansa biliyormusunuz
Jaden;
Bende çenemdeki tüyler için bunu istedim ama gittiğim yerdeki uzman, lazer epilasyonda ayva tüyleri diye tabir ettiğimiz tüyleri lazerle bitirmeye çalışırsak aksine daha da çoğaltmış oluruz, çünkü atış yaptığı yer büyük demişti... Tavsiyesi yaz sonuna doğru iğneli epilasyon yaptırmak yönünde olmuştu..
kızlar ben yüzüme alex cihazla 1 hafta önce lazer epilasyon yaptırdım,ama yapılan bölgedeki tüyler hala dökülmedi bu normal mı?ne yapmam gerek tüylerin ucu çıktı ama dökülmüyor,bu durumu yaşayan var mı?::sm_confused:
İkiside acıtıyo ama bölge bölge değişiyo iğneli çene yaptırıyorum acı hissediyorum daha çok hassas bölgelerde acı oluyo lazer genital igneli çene gibihanımlar iğneli mi daha çok acıtıyor lazer mi?
slm kızlar ben 2 sene boyunca lazer yaptırdım söledikleri gibi 6-7 seansta bitmiyor malesef tam kurtuldum derken 2 sene sonra tekrar çıktılar zamanım param boşuna gitti malesef şimdi iğneli yaptırmayı düşünüyorum bakalım nasıl sonuç alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?