Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

Canım bence 2 haftayı bekleme ara sor tanıdığım bi arkadaşım dedi kontrol seansı yapılıyomuş her yerde siz neden yapmıyosunuz weya neden bana söylemedinizz diye bir sor bence ben genitalime 5 seans gittim hepsinin kontrol seansı wardı dökülmeyenlere yeniden atış yaptılar
kontrol seansı war kızlar gidin mutlaka we parada wermeyin sakın
sewgilera.s.

ya kızlar noluuuuuuurr bana antalyada lazer yaptıran ve memnun kalanlar mesaj yazabilirmi.bana mailde atabilirsiniz özelden gönderemezseniz eğer.
acil noluurrrr isim istiyorum.birde fiyatını merak ediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba

ben koltuk altım için lazere gdiyorm 4 gün önce 2.seansa gttim baya azalma var ama tüm vücut düşünüyorum malum yaz geldi dier seansta tüm vucüt gitsemmi kararsızım bronz tene lazer yapmıyorlar ve şu yaz ayları geçene kadar bekleyip sonramı yaptırsamm yardım edinnnn

evet cnm bronz tene kesinlikle yapılmıyor bunu bana lazer yapan dr söylemişti ,, malum yaz mevsimi sadece güneş görmeyecek yere yaptırabilirsin genital gibi , bunun dışında yaz geçsin ondan sonra yaptır,ne olur, ne olmaz.......

bende yaptırıyorum yüzüme cok faydası var yaptıralıda daha 2 saens oldu komple bitti nerdeyse zemuszemus seansa başlamadan önce hiç tras olman gerekmiyor benden böyle birşey isteediler şimdiye kadarkaydirigubbakcemile2

ben ıpl yaptırıyorum yüzüme 2 saens oluyor yaptıralı nerdeyse hiç kalmadı ıpl tawsiye ederim zaten alexander koyu kıllar için kullanılan bir makina

Ben Epilasyon Yaptırmak İsiyorum Fakat Tüyleri uzatıldıktan sonramı gidiliyor seansa biliyormusunuz

epilasyon yaptırmadan önce en az 2 hafta önce kıllaarın çıkmasını beklemek gerek uzunluğu önemli değil ama kıl köklerinin deri üstüne cıkması gerekiyor bende yaptırdığı için biliyorum-tatlicadiarzu-

hanımlar merhaba, ben yüzümdeki tüyler için yaptırmak istiyorum, tüyler ne çok sarı ne çok koyu. bir kaç yerde lazerden önce jiletle alınıp kalınlaştırmak gerektiğini okudum doğru mu bu? bir de yüzüne yaptırıp tamamen kurtuldum diyen var mı?

Kızlar dün itibariyle tüm bacak koltukaltı genital dudak üstü göğüs ucu göbek cizgisi yaptırdım genitalim 6.seans oldu atış değerini arttırdığı için baya acı çektim:bbo:ama sonuc harika tabi yapan kadın öyle söyledi ben azalma war galiba diyorum sen ne diyosun kıl kalmamış diyor tabi başkalarına göre ben iyyim demekki bakalım cıkışları nasıl olucak umuyorum cıkmıycak da hani tek tük :dance: yazı kılsız geçiricem çok mutluyummmhihoyyyt sewgiler

Jaden;

Bende çenemdeki tüyler için bunu istedim ama gittiğim yerdeki uzman, lazer epilasyonda ayva tüyleri diye tabir ettiğimiz tüyleri lazerle bitirmeye çalışırsak aksine daha da çoğaltmış oluruz, çünkü atış yaptığı yer büyük demişti... Tavsiyesi yaz sonuna doğru iğneli epilasyon yaptırmak yönünde olmuştu..

Canım benim cenemdede 5-6 tane siyah kıl wardı lazer yapalım dedim olmaz dediler atış yapınca ordaki ince kıllarıda kalınlaştırırız dedi we iğneli epilasyonla yaptırdım çokda iyi oldu baya azaldı en son iki gün önce gittim yaptılar bakalım nasıl cıkıcak cıkınca en güzeli ince kılsa iğneli canım sewgilera.s.

slm kızlar ben 2 sene boyunca lazer yaptırdım söledikleri gibi 6-7 seansta bitmiyor malesef tam kurtuldum derken 2 sene sonra tekrar çıktılar zamanım param boşuna gitti malesef şimdi iğneli yaptırmayı düşünüyorum bakalım nasıl sonuç alıcam

ben ıpl yaptırdım benimde 1 hatdan sonra dökülmeye başladılar biraz sabret 1 2 güne dökülecekler kaydirigubbakcemile2

Koltuk altima ipl yaptiriyorum 3 seans yaptirdim azalma var ama daha bir kac seans gerekecektir durum onu gösteriyor... Sorum Genital ve Bikini bölgesine hangi yöntemi tavsiye edersiniz?

sakın jilet vurma.yüzüme lazer yaptırdım yüzünü jiletle dediler.8seans lazerden sonra yüzümde hiçbir fayda görmedim jiletten dolayı kıllar çoğaldı.iğneli epilsyonla kurtuldum.

ben de snein durumunu yaşadım.lazer faydalı değil.ama iğneli yaptırdım çok memnunum ama iğneliyi yapan da önemli.bazıları güzel yapamıyor işini bilen birine iğneli yaptır acımıyorsa orayı bırak.kolay gelsin.

özellikle evlilere soruyorum yaa ben bekarım.genital bölgeye lazer yaptıracağım da evlenirsem eşim genital bölgeyi tertemiz istemezse diye kuruntu yapıyorum.evlendikten sonra mı lazer yaptırsam acaba?yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…