• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lazer epilasyon hakkında kafama takılanlar

bayan-suslu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
421
497
18
merhabalar

lazer epilasyon hakkında kafama takılan bazı sorular var araştırma yaptım. ama yaptıranlardan da birebir bilgi almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum.
1. genital bölgeye yaptırıp memnun olmayan var mı henüz evli değilim ilerde çocuk için zararı olur mu. sorun yaşadınız mı bununla ilgili
2. güzellik merkezlerine mi yaptırdınız doktora mı. öncesinde test yaptılar mı
3. evlenince doğum kontrol hapı ile korunmayı düşünüyorum. doğum kontrol hapı tüylerimi tekrar çıkartır mı
4.toplam kaça mal olur tahmini ve hangi cihaz ile yaptırdınız
pazartesi günü bi yere gidicem görüşmeye onlarla da konuşucam bu konuları öncesinde yaptıranlardan bilgi almak istiyorum
şimdiden teşekkürler

Ben bekarım ve seanslarım bitti doktor kontrolünde yaptırdım lazerimi.Genital bölge en geç biten yerlerden biri seanslarım bitti memnunum.Nemli kısımda tek tük illaki kalıyor ama öyle çok fazla değil tüy haliyle kalıyor zaten.Testlerimi ben yaptırmıştım önceden hormon tedavisi gördüm zaten.Mehmet Akgün e gittim şuanki fiyatlar nasıl bilmiyorum gittiğim dönemle elbetteki farkı vardır.Alexandrite candela kullanıldı.İlaç hakkında bildiğim benim sürecimin düzenli etki göstermesini sağladı.Şuan hormonlarım düzeldiği için kullanmıyorum sonrası için bi problem olmaz demişti doktorum tekrar sizde sorun tabii.

Back