Alex ya da diod ise normal alex ise yüzünüze yaptırmayın derim arkadaşlar tüylerin yayılmasından şikayetçi. Ben kol, koltuk altı,genital, bacak için alex 9 seans 2000 verdim. Ipl ise de yaptırmayın bence modern ağda diyorlar.
Yüz için ben nd yağ diye bi lazere gitmiştim bitmedi bıraktım, diodu bilmiyorum yüz için diod başlığında araştır oradaki Arkadaşlara danış istersen ama ben alex den vücut için memnunum zaten kardeşimin ve arkadaşlarının tavsiyesiyle başladım henüz ikinci seansa gittim Ağustos başında hala çıkan yok, Kasımda giderim herhalde 3. Seansa.
Yüz için ben nd yağ diye bi lazere gitmiştim bitmedi bıraktım, diodu bilmiyorum yüz için diod başlığında araştır oradaki Arkadaşlara danış istersen ama ben alex den vücut için memnunum zaten kardeşimin ve arkadaşlarının tavsiyesiyle başladım henüz ikinci seansa gittim Ağustos başında hala çıkan yok, Kasımda giderim herhalde 3. Seansa.
Ben sprano xl marka cihaz ütüleme lazer epilasyona 3.500 lira ödedim. Kol hariç komple vücut bitene kadar.
Geçen hafta deneme seansı oldum, inşallah souç alırız .