Lazer Epilasyon fiyat araştırması

Mrvvv

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
7
0
1
30
Merhaba arkadaşlar;

Öncelikle bu ilk konum. Bir yanlışım yada hatam olursa lütfen K.bakmayın.

Bir yerle lazer için görüştüm. Kol, bacak, koltuk altı ve yüz 1500 tl olduğunu söyledi.

Fiyatı bana biraz fazla geldi sizce de öyle mi yoksa normal mi?

Şimdiden teşekkürler.. 

Kaç seans? Bir de makine hangisi?

Alex ya da diod ise normal alex ise yüzünüze yaptırmayın derim arkadaşlar tüylerin yayılmasından şikayetçi. Ben kol, koltuk altı,genital, bacak için alex 9 seans 2000 verdim. Ipl ise de yaptırmayın bence modern ağda diyorlar.

Peki sonuç nasıl memnun kaldınız mı? Diod yüzde hiç tüy bırakmıyor mu?

Yüz için ben nd yağ diye bi lazere gitmiştim bitmedi bıraktım, diodu bilmiyorum yüz için diod başlığında araştır oradaki Arkadaşlara danış istersen ama ben alex den vücut için memnunum zaten kardeşimin ve arkadaşlarının tavsiyesiyle başladım henüz ikinci seansa gittim Ağustos başında hala çıkan yok, Kasımda giderim herhalde 3. Seansa.

Vücut için etkili ise neden yüz için etkili değil onu anlayamadım?

Vücut için etkili ise neden yüz için etkili değil onu anlayamadım?
Yüzdeki ince tüyleri kalınlaştırdığını söylüyorlar. Kalın Tüylerin yayılmasından şikayetçi olanlar var alexandrate başlığında bi bak istersen.

Ben sprano xl marka cihaz ütüleme lazer epilasyona 3.500 lira ödedim. Kol hariç komple vücut bitene kadar.
Geçen hafta deneme seansı oldum, inşallah souç alırız .

ank da lzr epilasyon tuy tedavı birimiyle bi görüşün bence tuy yapısına gore cıhaz kullanıyorlar.tum cıhazlar var.biz 12 kişi basladık nerdeyse bitti.telefonu ikiyuz otuz kırk cift sıfır.ama gönül hanımla gorusmenizi tavsıye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…