Lazer Epilasyon Ankara

Koru hastanesi herkesi para olarak gören biryer çok pahalı bir kez gittim birdaha asla.
Ayy bende gittim tatlım gitmez olaydımm o nası bi fiyattı öle seansı 685 tl tüm bacak genital kol bölgesi 5 seans bide mehmet akgünün yeri nerde kızlar ?? O ne kadara yapıyor??

Kızlar yılllardır Ankara Life'a dökmediğim paralar kalmadı. 6 7. seanstan sonra bile kıllarımın ancak yarısı azalmıştı. Üstelik tüylerim de kıl haline geldi. İğneli epilasyona başladım ve çok memnunum. Sonunda bir sonu alabiliyorum.

Ayy bende gittim tatlım gitmez olaydımm o nası bi fiyattı öle seansı 685 tl tüm bacak genital kol bölgesi 5 seans bide mehmet akgünün yeri nerde kızlar ?? O ne kadara yapıyor??
Kizilayda yeri park bulvari üstü fiyatı ara konuş canım bence

Ankara da alexandrite makine kullanan , kontrol seansları da yapan onerebileceginiz iyi bir yer var mı? Kaç gündür bu topiklere bakıyorum da yoruldum artık. Koskoca Ankara ' da hiç mi düzgün yer olmaz?

En iyi cihaz Alexandrate diye biliyorum. Biz ailecek gittik çok memnun kaldık.Gittiğim yerin telini yazayım fiyatlarda kampanya varmı sorarsınız. 0

Bana adresini özelden gönderirmisin gidip görüşmek istiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Ankara Life Polikliniğine gidiyorum. Bacaklarımı Alex yaptılar bitti. Yüzüme alex ve nd yag lazer yapıyorlar bitmedi ama azalmadan memnunum.

Biz Ankara life arkadaş grubu olarak epilasyona gittik hepimizde memnunuz Koltuk altı bacak çok çabuk bitti hele ben de hiç kalmadı. Yüz giden arkadaşların ki bitmedi ama çok azaldı

Kızılay' da Elos Lazere giden varsa sizden de teyit almak isterim. Tecrübelerinizi yazar mısınız? Arkadaşlarım çok memnun ama yinede varsa giden bilgi verebilir mi?

Ben Dikmen 19 Mayıs Hastanesi içindeki güzellik merkezinde yaptırdım arkadaşlar, alex kullanılıyor, yapan kişi çok tecrübeli, ortam sıcak samimi, ben kurtuldum kıllarımdan, sizede çok tavsiye ederim

Ben Dikmen 19 Mayıs Hastanesi içindeki güzellik merkezinde yaptırdım arkadaşlar, alex kullanılıyor, yapan kişi çok tecrübeli, ortam sıcak samimi, ben kurtuldum kıllarımdan, sizede çok tavsiye ederim
Bütün ankara lazer e aynı yorumu yapmissiniz yanılıyor olabilirim ama üyeliğiniz reklam amaçlı açılan bir üyelik gibi geldi:KK20:

Bütün ankara lazer e aynı yorumu yapmissiniz yanılıyor olabilirim ama üyeliğiniz reklam amaçlı açılan bir üyelik gibi geldi:KK20:
Mrb 19 mayinsin yorumunami yoksa mehmet akgunin yorumumu reklam amacli ???. Bende karar veremedimm nereye gdecegimi...tunalida mavi isik guzellik merkezi varmis .giden varmi??ama bu isi polikilinkte yaptirmak en gzueli dimj sadece gden varmi ogrenmek istedi.

Mehmet akgune gidenle4r..mehmet bey mi yoksa bayanmi yapiyor lazeri esimde goturnek istiyorum...ikimzide de cok az var ama tamamen kurtylmK istiyoruz...esiyle gden varmi lazere

Mehmet akgune gidenle4r..mehmet bey mi yoksa bayanmi yapiyor lazeri esimde goturnek istiyorum...ikimzide de cok az var ama tamamen kurtylmK istiyoruz...esiyle gden varmi lazere
Genital bölge hariç kızlar yapıyorlar canım bende sevgilimi götürüyorum.

Benm erkekler hakkında pek bilgim yok Mehmet Bey girmiyor ama bildiğim kadarıyla .

eskiden Kızılayda gittiğim bir salon vardı ancak patlamalardan sonra kızılaya inmeye çekiniyorum, Mamak yada ege maha. tarafında önerebileceğiniz temiz ve kaliteli bir yer varmı?

Back