Lazer Epilasyon Ankara

gonca0619

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
Ankara
Arkadaşlar lazer epilasyonla ilgili birçok mağdur olmuş arkadaşım ve tanıdığım var lütfen referans alarak araştırarak gidin. Lazer cihazı diyerek birçok uyduruk,çin malı cihazlarla işlem yapan yerler var. Ben kendim ve ailem Ankarada Tunalihilmi Caddesinde Epimed de yaptırdım çokta memnun kaldım. Yılbaşı nedeniyle Tüm Vücut 1650 TL ye kampanya yapmışlar şiddetle tavsiye ederim Orada leyla hn diye halkla ilişkilerde bir bayan var ulaşırsanız size yardımcı olacaktır. tel

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Ankaralife polikliniğine gidiyorum memnunum sağlık bakanlığından ruhsatı olan bir yer devamlı dermatoloji uzmanı klinikte oluyor

Arkadaşlar lazer epilasyonla ilgili birçok mağdur olmuş arkadaşım ve tanıdığım var lütfen referans alarak araştırarak gidin. Lazer cihazı diyerek birçok uyduruk,çin malı cihazlarla işlem yapan yerler var. Ben kendim ve ailem Ankarada Caddesinde de yaptırdım çokta memnun kaldım. Yılbaşı nedeniyle Tüm Vücut 1650 TL ye kampanya yapmışlar şiddetle tavsiye ederim Orada leyla hn diye halkla ilişkilerde bir bayan var ulaşırsanız size yardımcı olacaktır. tel 00

Ya acaba makinelerinin adı nedir biliyomusunuz? birde bu ücreti seans seansmı ödediniz yada öyle ödeme imkanı varmıdır ki acaba?:KK51:

En iyi cihaz Alexandrate diye biliyorum. Biz ailecek gittik çok memnun kaldık.Gittiğim yerin telini yazayım fiyatlarda kampanya varmı sorarsınız.

Arkadaşlar lazer epilasyonla ilgili birçok mağdur olmuş arkadaşım ve tanıdığım var lütfen referans alarak araştırarak gidin. Lazer cihazı diyerek birçok uyduruk,çin malı cihazlarla işlem yapan yerler var. Ben kendim ve ailem Ankarada Caddesinde de yaptırdım çokta memnun kaldım. Yılbaşı nedeniyle Tüm Vücut 1650 TL ye kampanya yapmışlar şiddetle tavsiye ederim Orada leyla hn diye halkla ilişkilerde bir bayan var ulaşırsanız size yardımcı olacaktır. tel 00
bu kamanya hala geçerlimi? bir de hangi marka cihaz kullanıyorlar?

bu kamanya hala geçerlimi? bir de hangi marka cihaz kullanıyorlar?[/

Bütün lazer sistemleri var, kampanya durumlarını bilmiyorum 0312 428 3000 telefonları arayıp sorarsınız.

Evet haklisiniz guven cok onemli Ben Mehmet Akgün'ün klinigine gidiyorum memnunum tavsiye ederim

Tunalıda Sue Klinik var, ben ona gidiyorum lazer epilasyon konusunda çok iyi.

ya arkadaşlar toplu para kaptırmayın sakın.parayı aldıktan sonra hıc bır degerınız kalmıyor.bıtmesede alamassınız paranızı sakınnnnnnnnnn.arkadaşım bole bısey yasadı.sonra kızılayda bıltıp polikinligine gıttık il sağlık müdrlügüne bağlı güvenilir ve cıhaz alex.sonuç alıyoruz.benden soylemesı almadığınız hızmetın karşılığını vermeyınızzzzzz

mrb bende ilk lazer deneyimimi yaşadım. Emek de evime yakın olduğu için Engin tıp merkezını tercıh ettim. piyasayı pek fazla bilmiyorum ama ben sadece koltukaltımı yaptırdım 70 lira odedım bıde on gun sonra kontrole gıttım o zamanda bıraz atış yaptılar. makinenin üzerinde candela yazıyordu. buraya başka giden varsa görüşlerini almak isterim

kızlar koru hastanesine giden var mıı ???

Arkadaşlar benim bildiğim en iyisi Alexandrite ve yanık olmaması için mutlaka doktor kontrolünde olması lazım. Zaten aslında sadece doktorların yapması yasalmış, güzellik salonları bu işi kaçak yapıyormuş. Ben de Dr. Seval Karasatı'nın muayenehanesine gidiyorum, gayet memnumum.

Arkadaşlar benim bildiğim en iyisi Alexandrite ve yanık olmaması için mutlaka doktor kontrolünde olması lazım. Zaten aslında sadece doktorların yapması yasalmış, güzellik salonları bu işi kaçak yapıyormuş. Ben de Dr. Seval Karasatı'nın muayenehanesine gidiyorum, gayet memnumum.
Buketcim biliyosun orayı sana ben önermiştim yalnız bi şey merak ettim şimdi. Ben alt bacak+bikini+koltuk altı 6 seansı 1300 Tl'ye aldım, sen hangi bölgeleri ne kadara aldın?

Buketcim biliyosun orayı sana ben önermiştim yalnız bi şey merak ettim şimdi. Ben alt bacak+bikini+koltuk altı 6 seansı 1300 Tl'ye aldım, sen hangi bölgeleri ne kadara aldın?
Ben de aynı bölgeleri 6 seans 1300 TL'ye aldım, aslında tüm bacak+bikini+koltuk altı almayı düşünmüştüm 2000tlye sonra üst bacağım az olunca vazgeçtim.

Güven çok önemli burdaki yorumlarla Özel Clnc medilife da başladık lazerime şuan azalmalar var akupunktur tedavimide orda yaptırıyorum memnunum herkese tavsiye ederim

Evet haklisiniz guven cok onemli Ben Mehmet Akgün'ün klinigine gidiyorum memnunum tavsiye ederim
Mehmet Akgün gerçekten medikal estetiğin ve lazer epilasyonun tek ismi Ankarada.Klinik ortamı steril çalışanlar çok ilgili ve hepsi gerçekten işlerinde uzmanlar.Ben de tavsiye ederim.Güven sizin için önemli ise Dr.Mehmet Akgün ile mutlaka görüşmelisiniz.

Back