• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LAZER EPİLASYON ALETİ

diğer türlü önce ürünü sen gönderirsen diyelimki ben kötü biriyim ve parayı göndermedim, o vakitte sen mağdur olmuş olursun

Canim Allah korkusu olan biriyim yanlış yapmm.foto gonderdim bikackez kullandim dedim iki baslikli ocak2015 te aldim garantisi yaninda hala yeşil ampul daha ayrintili istedigin bisey varsa sor sonra soylymis deyip bana kotu konusma canim :)

sahibinden.com da bu ürünü satışa çıkarıyorsun, ben onu o siteden alıyorum ve parayı sahibinden.com sitesine aktarıyorum, para orda beklemiş oluyor, sen ürünü teslim ettiğinde bana, o vakit para senin hesabına aktarılıyor, bi nevi para ikimizin ortasında duruyor gib bişey oluyor, en güvenli yöntem bu ikimiz içinde

ooooooooo, bide danışmanlık ücretini alırım ama bak :)
eşiniz büyük ihtimalle biliyordur ya, bi ona sorun isterseniz
yada isterseniz farklı bi yöntem söyleyin onu yapalım

Ahhh tatlim sen uzuyosun amaa el sıkıştık artık lütfen piskolojik baskı yapmayalım ;)tamm dediğin gibi olsun ben o yazdigini gormeden nasil diye sordum.yarinmi vereyim sahibinden.com a

yok inan hiçkimsenin üzülmesini istemem ben .(
Senin gibi olsun derken tam olarak neyi kastettin ?
sen ne zaman müsait olup koyarsan siteye bana haber ver bende alayım ordan :)

Senin gibi değil canim senin dediğin gibi olsun dedim ödeme yani ;) tamm yarin eşim arar konusurlar canim

canım vazgeçtiysen söyle attım sahibindene soran oluyo sana tamm dedim diye cvp vermiyorum.alcaksanda ne yapılcaksa yapılsın eşim gardiyan kolay kolay izin alamıyo işten

ya canım hakkını helal et, eşim almaktan vazgeçti içime sinmedi diyor, soranlara satabilirsin .(
veyahut bence en iyisi satma, ömür boyu kullanılabilecek bişey sonçta, ilerde tekrardan çıkmaya başlarsa kullanırsın o vakit :)

Niye sinmemis anlamadım başka şekilde bu fiyata bu kalitede bu ürünü bulursun umarım sahibindene vermek icin eşim bayag bi uğramıştı neyse hayırlısı olsun

bende eşime öyle dedim ama beni dinlemedi malesef şimdilik kalsın daha sonra gerekirse sıfırını alacam diyor, bu tür üründe ikinci ele güvenmiyorum diyor, kendisi bilir artık 600 vereceğine 1000 vermiş olacak, onada zarar yani ama ne yapayım

Valla canım dedim ya guzel temiz bi ürün birkaç ay içinde kötü bişey olcak değil.ben sonuna kadar arkasindayim malimn ama sizin bilceginiz iş yapack bişey yok

Back