• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LAZER EPİLASYON ALETİ

sen yarı fiyatına veriyorum demiştin, oda 500 etmiş olur :)
Ben aslında en fazla 500 dicektim ama gönlünüz kalmasın diye hadi 550 olsun dedim, sizde kabul edin gelin 550de buluşalım :)
kalan pil göstergesi varmış sanırım, onun yüzde kaçı boşalmış anlayabiliyormusunuz ?

Ya canim birak kirmizi hala yesil ışık ta.kullanmadım sayılır ayrica tatlim sen şimdiki fiyatina bakip diyosun yarivfiyatina dedim evet ama nerdeyse hic kullanmadigim aleti de canim okadara nasil veriyim:)gercekten böyle bi aleti bu fiyata bulursan banada söyle canım;)son okadar 600 ne diyim başka

sen hiç ikinci el bir telefon sattın veya aldınmı :)?
2000 liraya alırsın telefonu, bir yıl sonra olmuştur bin lira, sense satarsın beşyüze :))
bu alet gün geçtikçe pahallanmıyor bilakis ucuzluyor biliyorsun, yarın öbürgün yeni modeli çıkınca dahada ucuzlicak ve sen bu fiyatada satamazsın kesinlikle, kullanmak istesen bile en fazla bi iki kere kullanırsın sonra olur sana kenarda duran bir fazlalık, gel şimdi 550ye ver kurtul :)
son bir şey yapıyorum, kargo ücretide benden, ok :)?

Ay çok teşekkür ederim kargoyu ödediğin için:)canim fiyat düşebilir ama elimdeki alet halen ayni alet ayrica bu telefon gibi 24saat elinde değil ki tatlim bizulsun yada elimde kalsin diyorum ya bian vazbilegectim ;)gel 600 olsun sen de gül bende :)

Haaa ayrıca demişin ya 2000 lik teli 500 e satarsin diye bence sen 2.ellere bi bak canim ben yarisna katildim 2.el urunlerin daha bi telin filan yarinin yarisina fiyat verdiklerini yada sattıklarını görmedim:)

ya gel hadi 50tlcik daha koy bak ben ortayı bulmak için 50 indirdim sende çık olsun bitsin bak valla eşimin hiç gönlü yok 600 de ben diyorum gell gell hadiii :)

gel hadi 50tlcık daha çık ben 50 indirdim ortayı bulmak için inan eşimin hiç gönlü yok ama ben diyorum 600diye hadi gelll gel el sıkışalımm :)

e hadi madem pazarlık diyorsun, 575te anlaştık öyleyse, bunuda kabul etmezsen artık olmaz ama bak ona göre :)

Yok canım olmaz gercekten kizz 25 tlden ne olcak amma pinti ciktin :) koy koy hadi :) ugrastirma ikimizide

Bende daha da inmem canim :)diyorum ya esim 5o tl indim diye kızdı valla bu fiyta böyle bi ürün bulamazsin canim son gercektn almiycaksan da yapack bisey yok :)

inan ben senin duygularınıda düşünerek hareket ettim ve ikimizin tam ortası bi fiyat belirledim, benim adım attığım gibi sende bi adım at ve orta yerde buluşalım işte, 25 lira için değmez bence :)

Evet canim bencede degmez yemn ederm satmya kiyamiyormda yazdm bikere.fazlasiyla gorceksin zatn.gel uzatmayalim artik :KK74:

birbirimize nasıl gönderecez şimdi, ikimizde birbirimizi tanımadığımız için güvenemeyiz doğal olarak, sahibinden.com gibi site üzerinden falan yaparız heralde, bu şekilde ne benim nede senin bi yanlış yapma ihtimalin olmuş olur

Canım öyle nasıl olacağını bilmiyorum ben sen nerdesin ben sen hesabima yatirirsin bende kargoyla gonderirim diye düşündüm ama daha güvenilir olur dersen anlat öyle yapalim karşı taraf ödemeli oluyo canim bu durumlarda:KK45::KK16:

şansını zorluyorsun bak, karşı ödemelide nedir şimdi :) ?
hem 600 hem kargo ücretini ben ödüyorum, oh valla :))

şimdi sen güvenilmez birisin demiyorum ama şöyle bişeyde olabilir hani, ben parayı gönderirim sense ürünü göndermezsin veya gönderdiğin ürün anlattığın gibi çıkmayabilir, bu durumda ben mağdur olmuş olurum

Back