LAZER EPİLASYON ALETİ

elif ece 007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
865
260
33
KIZLARRR LAZER EPİLASYON ALETİ SATIYORUM MECBURİYETTEN NERDEYSE HİÇ KULLANMADIM GARANTİLİ FATURALI YARI FİYATINA ACİLLLLL

sınırsız atımı var benim bahsettigim lazerin, kutusunda falan yazıyordur büyük ihtimalle, oysa şayet ben almayı düşünüyorum

Yok canım sinirsiz değil.ama gerçekten çok güzel bi ürün 6yada7kere kullandim ama ona rağmen çok etkisini gördüm nerdeyse vazgeçmiştim ki siz yazdınız almak isterseniz burdayim tabi içinize sinerse yoksa vicdan yaparim

ya ben yeni kullanıcı old için size özelden mesaj atmayı başaramadım, size eşimin numarasını yollamak istiyordum, yarın onunla konuşursunuz ve anlaşırsınız artık

sınırsız olanı 1200 lira, e sizde yarı fiyatına dediğiniz için bende odur diye tahmin ettim, 400 veya 6000 atımlık olanlar çok daha ucuzki zaten

Canim benimki 150000 atimlik ne 4000 ne 6000 sen bilirsin tabi ayrica 1200den asagi remingtonn bu aletin asagsinin olduğunu düşünmüyorum.çok arastirdim ben ocak 2015te aldım.650den aşağı düşünmüyorum canım

sizin elinizdeki şuan 1000 lira, ama ona bin lira vermek yerine sınırsız atımı olan şuna 1200 vermek daha mantıklı olur

şayet dediğiniz gibi fazla kullanmamışsanız, 500 hatta hadi olsun 550ye kadar sizden alabilirim, sizede uyarmı ?

O fiyatı demek bile zordu eşime sordum olmaz diyo ama en son 600 olsun uyarsa.ben dediğim gibi okadarck kullandım sadece kac aydır kullanmadim eğer alan olursa hakkina girmeyim diye.dediğim gibi 600 olsun ozaman​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…