• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon adette geçikme yapar mı?

derya2830

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
10
0
36
Karaman
ben yeni lazere başladım genital bölge ilk seans giitim adet oldum sonra kontrol atışın agittim şuan 18 günlük bir gecikmem var hamilede değilim doktorada giitim ultrason test herşey yapıldı ama hamile değilim acaba lazerden olabilirmi hiç başına gelen varmı kızlar lütfen cevap yazarmısınız...:emir_bebek:

çok arastırdım ben bu durumu türkiyenin neredeyse her yerindeki lazercileri biliorum artık yani o derece :) boylece sağlık yönünden yararını zararını da biliorum öğrendim . adeti geciktirmez sadece adet dönemine yakınken acı biraz hissedilir daha fazla bilgi almak isteyen varsa size bi yerin numarasını verebilirim izmirde bu yer sadece bu işi yapıo ve keisnlikle en ince tüylerimi bile jilet kullanmadan bitirdiler hep dua ediyorum novar sağlık polikliniği adı alsancakta ama karsıyakada da şube var orasıda novaraymış 4210200 damla hanım var orda genc bi bayan çok tatlı her konuda yardım ediyo kurum müsteri gelsin gitsin demio ücrettede çok yardımcı oluyolar her kesim gidebiliyor

bende de aynısı olmustu lazere baglamıstım ama sımdı duzeldı. ama adete yakın donemlerı tercıh etmeyeye calısıorum..

3 günlük bir gecikme yaptı bende ve bir de çok fena vücut kokusu yaptı bu dönemde yani her adet dönemindekinden biraz daha yoğun ve aşırı terleme

Son düzenleme:
Benimde gecikti lazerden soraki gün adet olmam gerekiyordu 9 gündür olmuyorum lazerden dolayı kesinlikle hormonları da etkılıyor demekkı

Benimde gecikti lazerden soraki gün adet olmam gerekiyordu 9 gündür olmuyorum lazerden dolayı kesinlikle hormonları da etkılıyor demekkı

adet günüm 3 gün gecikti hamilelik testi yaptırmaya korkuyorum bende sebebini lazere bağladım 3 aydır lazer tedavi görüyorum genital bölgeye işallah öyledir kızlar aynı durumda olan varmı şuanda

Ben de de durum aynı 4. Defadır gidiyorum izmirde iyi bir merkeze,ortam steril bir klinik,doktoru mevcut,cihaz alexandrite laser. 2 defa gecikme yaşadım.ilk epilasyon sonrası 18 gün gecikmişti.şimdi de 12 gün geçti hala yok:( gebelik testi negatif çıkıyor ancak her ay bu paniğe kapılmaktan yoruldum çok:( bir kadın doğum kontrolüne gitmem gerekir artık.sorduğum herkes hiçbir alakası olmadığını söylüyor buna doktorlarda dahil ancak endişe etmeye başladım.bir hormon tetkiki yaptırdıktan sonra sonuçları ve edindiğim bilgileri burada paylaşırım yeniden inşallah.hepimize sağlıklı günler:29:

Back