• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon acısından nasıl kurtula bilirim

Gunesh9692

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2019
3
0
1
28
Lazer epilasyon seansında koltuk altı ve genital bölgede o kadar ağrı oluyor ki, seansta ağlıyorum. Bunun bir çözümü yok mu. Seansı yapan kişi uyuşturucu krem önetmişti ama 110 tl. o kadar para ödemek istemiyorum. Bu benim 6 cı seansım ve hala ilk seans gibi ağrıyor. Bacaklara katlana biliyorum ama genital ve koltuk altında bağırıyotum lütfen yardım edin!

bende başlamak istiyorum ama sen böyle diyice korktum açıkcası.genital bölge ve koltuk altı acısı aynı derece de mi oluyor sende ?

Benimkide çok agriyo özellikle ozel bölge, 100 tl ye uyuşturucu krem aldım, biraz geçiriyor yapacak bisey yok sanirim

Kızlar epilasyon deneyim olarak size şunu Önere bilirim regl döneminde gitmeyin vücut çok hassas olur ve jelli olan buzlar var bir buzdolabi poşetine sarsın her atiş yapmadan önce onu bir dkk kadar bekletsin atış yapsın her atışta bu uygulamayı yapsın acı hissetmezsiniz

Lazer epilasyon seansında koltuk altı ve genital bölgede o kadar ağrı oluyor ki, seansta ağlıyorum. Bunun bir çözümü yok mu. Seansı yapan kişi uyuşturucu krem önetmişti ama 110 tl. o kadar para ödemek istemiyorum. Bu benim 6 cı seansım ve hala ilk seans gibi ağrıyor. Bacaklara katlana biliyorum ama genital ve koltuk altında bağırıyotum lütfen yardım edin!
Eczaneden soğutucu sprey al naneli hariç

Kızlar epilasyon deneyim olarak size şunu Önere bilirim regl döneminde gitmeyin vücut çok hassas olur ve jelli olan buzlar var bir buzdolabi poşetine sarsın her atiş yapmadan önce onu bir dkk kadar bekletsin atış yapsın her atışta bu uygulamayı yapsın acı hissetmezsiniz
Benim adet tarihlerim hep oynuyo o yüzden takip edemiyorum ;(

Uyuşturucu krem ve spreyler var bir araştır istersen.

Back