Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba, ben alt bacaklarıma alexandrite lazer yaptırıyorum.. acaba lazerden önce ve sonra kaç gün güneşe çıkmamam gerekiyor? bu arada güneşlenirken 50 faktor güneş koruyucu kullanıyorum..

Güneşe çıkıp çıkmamanız cilt renginize, hangi cihazla tedavi yapıldığına ve uygulanan doza, tedavi esnasındaki cildin verdiği reaksiyona göre değişir. en az 1 hafta beklemek en doğrusu olmakla birlikte buna merkezdeki doktorunuzun karar vermesi daha iyi olacaktır. Güneşe de ciddi güneş allerjiniz yokse 30 Spf güneş kremi ile çıkmanız yeterlidir.

Yüz bölgesinde tüyler siyah ve kalın değilse hiçbir cihazı öneremiyorum ne yazık ki.Çünkü çok zor sonuç veriyor. Üstüne üstlük ince tüyleri daha da koyulaştırıp yayılmasına da sebep olabiliyor. benim tavsiyem deneyimli bir uygulayıcı bulursanız iğneli epilasyon yapılmasından yana.

ilk tedavilerde tüylerin dökülmesi 3-4 haftaya kadar uzayabiliyor. Bu dönemde siz sadece jilet yapabilirsiniz. makine ile kopartarak almak kesinlikle önerilen bir durum değil, lazeri boşuna yaptırmış olursunuz.Dışarıdan hepsi yanmış gibi görünse de köklerin hepsi etkilenmemiş olabileceği için köke yaptığınız her müdahele bu tüylerin düzenini bozacaktır. Şu an için tek yapabileceğiniz şey beklemek ve cildi bol bol nemlendirmek olacaktır.
Bir sonraki tedavinizde de tüyler tamamen çıktıktan sonra jilet yapıp bir kaç gün sonra lazere gitmenizde bir sakınca yok.

Normal şartlar altında lazer cihazları göz çukurunun olduğu bölgeye yapılamiyor ama cilt gençleştirme de kullanılanlarda sanırım bazı istisnalar var. Benim bu konuda tecrübem yok ne yazık ki. Tek tavsiyem bu işlemi mutlaka doktor yapsın . (Bunun dışında bir durum düşünemiyorum zaten:uhm:)

Hocam çok teşekkür ederim verdiğiniz cevap için.Çok merak ettiğim bi şeydi, sağolun.

cevabiniz cok tesekurler doktor hanim ..a.s.

merhaba doktor hanım benimde size bir sorum olacak .lazerde 4. seansımı yaptrdım çene ve bıyık bölgesine.tamamen btmediler ama inceldiler. bu arada da sivilce tedavisi için raucuten die bi ilaç kullanmaya başlamam gerekiyo ama doktorum lazerle kullanamazsn lazere ara ver zaten yazın önermiyoruz dedi.lazeri bırakmanın bir zararı olur mu 6-7 falan ara vermem gerkiyormuş. bunca verdiğim para boşuna gidermi? bide raucuten ne gibi bir zarar verir cevp için şimdden tşkler

dr hanım, ben 1 hafta önce fotana nd yag lazerle epilasyon yaptırdım. daha önce diod'la 3 kez yaptırdım pek bir etkisini göremedim-size geçen de yazmıştım bunu. üstelik bir yerde de mor bi leke oluşmuş. bu leke geçer mi yoksa kalıcı mı? son yaptırdığım yerdeki cihaz hiç canımı yakmadı ama 7 gün oldu bir dökülme yok. bugün cımbızla yokladım; kolayca gelen kılları aldım, gelmeyenleri zorlamadım. yukarıda birisine verdiğiniz cevapta müdahale etmeyin yazmışsınız. ben şimdi yanlış mı yaptım? boşa mı gitti bizim epilasyon? kahroldum ya

Cilt renginiz koyu ise roacuttane tedavisi sırasında lazerle yanık ve lekelenme olma olasılığı çok yüksektir. Dolayısı ile çok önermiyorum. Ama bu ilacı kullanırken de tüylerde aşırı çıkış da olmayabiliyor doğrusu. Cilt renginiz beyaz ise düşük dozla temizleme yapılabilir ama bu da tüylerin azalmasına katkıda bulunmaz , sadece temiz gezmenizi sağlar.vereliniortak

Tüyleri koparmadığınız sürece bir sorun olmayacaktır. koparma işlemi önermiyorum sadece.

teşekkürler doktor hanım peki lazere 6 7 ay falan ara vermenn tedavi açısından(lazer teda) bir zararı olur mu?opuyorumnanaktan

teşekkürler doktor hanım peki lazere 6 7 ay falan ara vermenn tedavi açısından(lazer teda) bir zararı olur mu?opuyorumnanaktan

Tüylerinizin köküne müdahele de bulunmadığınız sürece sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama yine de tüyleri görmeden yorum yapmamak lazım die düşünüyorum.

lazere baslamak istiyorum,gitmeyi dusundugum yerin sitesinde tuylerimize 3 hafta hic dokunmamiz gerektigi yaziyor..bu kadar sure olmadan yaptirsak verim alamaz miyiz?

lazere baslamak istiyorum,gitmeyi dusundugum yerin sitesinde tuylerimize 3 hafta hic dokunmamiz gerektigi yaziyor..bu kadar sure olmadan yaptirsak verim alamaz miyiz?

Ağda yapıldıktan sonra tüylerin tamamının çıkması 3 haftayı bulabiliyor. Bu sebeple 3 hafta almayın yazmıştır.Tüylerin tamamı çıktıktan sonra tedavi yapılırsa daha fazla tüy taranacağı için 2. seansa kadar daha temiz kalırsınız ve tüylerin çoğu diğer tedavide aynı anda çıkarlar. Yani tedavi aralarının tamamen tüysüz geçirmek ve bir tedavide daha fazla tüyden kurtulmak için bu durum gerekli.

Merhaba bende lazerli epilasyon düşünüyorum bacaklarımın dizden altı için çünkü batıklarım hayli fazla ve doktorum lazeri tavsiye etti.Ancak benim tüylerim daha önce bioder kullanmış olduğum için azalmış ve bayan incelmiş durumda.Acaba bu benim için olumlumu yoksa olumsuz mu olur?Yani tüylerim zayıflamış olduğundan daha erken mi sonuç alırım yoksa daha geçmi,ve bir sorum daha olcak lazerli epilasyon yapan uzmana sordum güneş te güneşten koruyucu krem kullanmak yeterliymiş iz kalmazmış doğrumu bu arada ben güneşlenmicem sadece giydiğim eteklerden bacaklarıma güneş değebilir diye soruyorum ...Şimdiden teşekkürlervereliniortak

Tüy ne kadar kalın ve siyahsa o kadar çabuk sonuç alınır. Tüyler inceldikçe ve rengi açıldıkça sonuca gitmek zorlaşır. Cilt renginiz açksa eğer batıklarınız olduğu için yüksek doz çalışılması şartıyla lazer yapılabilir. Seans sayınızın en az 6-8 kez süreceeğini aklınızdan çıkarmayın. Batıklar tamamen geçer ama tüyler tamamen bitmeyip yılda 1 kez de olsa lazerle toplama yaptırmanız da gerekebilir.

merhaba bır arkadasım yuzune lazer epılasyon yaptırdı yuzundekı lekeler akne ızlerı kayboldu ve cıldı daha parlak oldu acaba lazer epılasyonun boyle bır etkısı var mı

bır de benım 25 temmuzda dugunum var bu hafta ılk defa koltuk altıma lazer yaptırmayı dusunuyorum dugunden once ıkı seans yaptrabılcm sadece gelınlıgım straplez koltuk altım ıkı seansla temız gorunur mu merak edıyorum ya da hıc baslamasam mı ?

merhaba bır arkadasım yuzune lazer epılasyon yaptırdı yuzundekı lekeler akne ızlerı kayboldu ve cıldı daha parlak oldu acaba lazer epılasyonun boyle bır etkısı var mı

Evet lazerin bu tip bir etkisi vardır. Seanslar ilerledikçe cilt daha pürüzsüz ve iyi görünür hale gelir.:lepi:

Normal şartlar altında temiz görünmesi lazım. hatta 1. seansta bile temiz oluyor. Dolayısı ile gideceğiniz merkezi iyi seçerseniz size yardımcı olacaklardır zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…