ama doktor hanım ben bir haftadı sizi bekledim cevaplamamışsınız,
sonradan gelenlere cevap yazmışsınız.
sorunumu tekrar söylüyorum: yüzüme lazer yaptırıyorum ve jilet yapıyorlardı bu bana göre ince tüylerimi de kalınlaştırdı. ben onları makasla kısaltıp gitsem olur mu?
bide ben nerdeyse 8-9 seans mx diod diye bir lazer yaptırdım bu saatten sonra alex. yaptırsam olur mu?
Bende kolyuk altı ilk seansımı yaptırdım. jilet yaparak gittim.bana 2.seansa gelirken kıllar çıkmış olarak gel dediler.ama bazı arkadaşlar jilet yaparak gidiyorlarmış.hangisi doğru?birde ben çabuk bitmesini istiyorum çıkmadan gitsem olurmu?yoksa beklemekmi iyi?cevaplarsanız sevinirim doktor hanım
merhaba..
bende yuzume lazer yaptiriyorum.. 1 seneden fazla oldu gidiyorum daha gec cikmaya basladilar ve inceldiler bitme garantisi varmi acaba?
teşekkür ederim cevapladığınız için. aslında yüzümde yaptıracağım alan küçük, az kaldı. ve zaten sıfır kaymak gibi bir yüz beklemiyorum ama en azından elime jiletle alınmış gibi gelmesin. peki ankarada yüzüme iğneli yaptıracağım iyi bir yer varmı bildiğiniz.
Bana da bir yardım etseniz. Göğsümde kalın kıllar var. 3 kere diode marka lazer yaptırdım; hiç değişen bir şey yok. Daha da aynı yere gitmeyeceğim. Bir yer var. Fotona Nd YAG diye bir cihazları varmış. En son teknoloji ürünüymüş. Kimse ayranım ekşi demiyor. Sizce bu makine nasıl? Koyu kıllarda etkili olur mu? Hem ince hem de kalın kıllarda etkili olduğunu söylediler ama inanamıyor insan. Tavsiyenizi bekliyorum. Çok kıllandım yine.Yüz bölgesi lazerde en zor sonuç veren yerlerden birisi. Tüy ve cilt yapınızı görmeden ve hangi cihazla nasıl tedavi edildiğinizi bilmeden biter ya da bitmez diyemem doğrusu.
Lazer epİl. Nun yenİ ergenlerdeŞ Özel bÖlgelerde kullanılması bİ sorun oluŞtururmu acaba
Bana da bir yardım etseniz. Göğsümde kalın kıllar var. 3 kere diode marka lazer yaptırdım; hiç değişen bir şey yok. Daha da aynı yere gitmeyeceğim. Bir yer var. Fotona Nd YAG diye bir cihazları varmış. En son teknoloji ürünüymüş. Kimse ayranım ekşi demiyor. Sizce bu makine nasıl? Koyu kıllarda etkili olur mu? Hem ince hem de kalın kıllarda etkili olduğunu söylediler ama inanamıyor insan. Tavsiyenizi bekliyorum. Çok kıllandım yine.
Meme çevresinde kıllanma varsa hormonal bir durumdan şüphelenmek lazım. Dolayısı ile öncelikle bir kadın doğum uzmanı ile görüşmenizde fayda var. Bunun dışında tüy sayınız azsa eğer, o bölge için iğneli epilasyon yaptırın daha iyi. lazer her zaman o bölgede iyi sonuç vermeyebilir, hatta yayılmaya bile sebep olabilir.
merhaba... candela lazerle özel bölgeye lazer yaptrdm. ilk seansımı bitirdim. üstüne kontrole gittim. kontrolde kaçan yerlere tekrar atış yapılıyor bildiğim kadarıyla. ama kaçan yerler de kaçmış bende sanırım. çünkü hala etki etmediği yerler var. özellikle alt kısımlarında. bunun olması normal mi? arkadaşlarımda öle olmamış da. kontrolden sonra dökülmüş hepsi. çıkanlar sonra tekrar çıkmış. onlar da alexle yaptrdı. şimdiden teşekkürler a.s.
Mrb benim de bi sorum olucak ben 7 seans genital ve koltuk altı için bi yere gittim fakat tamamen bitmedi aletin adını şimdi hatırlayamadım. Bu kadar uzun sürmesi normal mi bugün başka bi yerle görüştüm oraya gitmeyi düşünüyorum cihazın adı ıpl jelliymiş sizce nsl sonuç alabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?