Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende kolyuk altı ilk seansımı yaptırdım. jilet yaparak gittim.bana 2.seansa gelirken kıllar çıkmış olarak gel dediler.ama bazı arkadaşlar jilet yaparak gidiyorlarmış.hangisi doğru?birde ben çabuk bitmesini istiyorum çıkmadan gitsem olurmu?yoksa beklemekmi iyi?cevaplarsanız sevinirim doktor hanım

Aslında sorunuzu yanıtlamıştım ama hakikaten burada görünmüyor.fisfisfis Tüyleri jilet gibi sıfır boyda kısaltabiliyorsanız makasta sakınca yok. Yalnız azıcık bile uzun kalırsa tüyler cilde yapışacağı için yanık vb. durumlar oluşABİLİR. Lazere bağlı olarak kalınlaşan tüyler ileriki dönemde de iyi sonuç vermeyecektir. Eğer lazer yapılan alan çok geniş değilse ve acıya dayanabilirseniz iğneli epilasyon yaptırmanızı önermek zorundayım.
Cihaz değişikliği ile ilgili bir yorum yapamam. (Tüyleri görmem lazım.)vereliniortak

Her cihaza göre jilet yapma durumu değişir. Dolayısı ile merkeziniz ne derse ona göre davranın. Bence tüyler çıkmadan tedavi yapmanın bir faydası olmaz. Tüyler çıkar çıkmaz uzamasını beklemeden tedavi yapmak yeterli bir durum.

merhaba..
bende yuzume lazer yaptiriyorum.. 1 seneden fazla oldu gidiyorum daha gec cikmaya basladilar ve inceldiler bitme garantisi varmi acaba?

merhaba..
bende yuzume lazer yaptiriyorum.. 1 seneden fazla oldu gidiyorum daha gec cikmaya basladilar ve inceldiler bitme garantisi varmi acaba?

Yüz bölgesi lazerde en zor sonuç veren yerlerden birisi. Tüy ve cilt yapınızı görmeden ve hangi cihazla nasıl tedavi edildiğinizi bilmeden biter ya da bitmez diyemem doğrusu.

aNKARA İLE İLGİLİ NE YAZIK Kİ HİÇBİR BİLGİM YOK.:uhm:

Lazer epıl. Nun yenı ergenlerdeŞ Özel bÖlgelerde kullanılması bı sorun oluŞtururmu acaba

Yüz bölgesi lazerde en zor sonuç veren yerlerden birisi. Tüy ve cilt yapınızı görmeden ve hangi cihazla nasıl tedavi edildiğinizi bilmeden biter ya da bitmez diyemem doğrusu.
Bana da bir yardım etseniz. Göğsümde kalın kıllar var. 3 kere diode marka lazer yaptırdım; hiç değişen bir şey yok. Daha da aynı yere gitmeyeceğim. Bir yer var. Fotona Nd YAG diye bir cihazları varmış. En son teknoloji ürünüymüş. Kimse ayranım ekşi demiyor. Sizce bu makine nasıl? Koyu kıllarda etkili olur mu? Hem ince hem de kalın kıllarda etkili olduğunu söylediler ama inanamıyor insan. Tavsiyenizi bekliyorum. Çok kıllandım yine.

Lazer epİl. Nun yenİ ergenlerdeŞ Özel bÖlgelerde kullanılması bİ sorun oluŞtururmu acaba

Lazer epilasyonda yaş sınırı ile ilgili yazım KK blog sayfamda mevcut. Oradan bilgilenebilirsiniz. Onun dışında genital bçlgeye çok da küçük yaşlarda lazer uygulamasının şart olmadığına inanıyorum. Biraz beklemekte fayda var bence.

Meme çevresinde kıllanma varsa hormonal bir durumdan şüphelenmek lazım. Dolayısı ile öncelikle bir kadın doğum uzmanı ile görüşmenizde fayda var. Bunun dışında tüy sayınız azsa eğer, o bölge için iğneli epilasyon yaptırın daha iyi. lazer her zaman o bölgede iyi sonuç vermeyebilir, hatta yayılmaya bile sebep olabilir.

Teşekkür ederim.

merhaba... candela lazerle özel bölgeye lazer yaptrdm. ilk seansımı bitirdim. üstüne kontrole gittim. kontrolde kaçan yerlere tekrar atış yapılıyor bildiğim kadarıyla. ama kaçan yerler de kaçmış bende sanırım. çünkü hala etki etmediği yerler var. özellikle alt kısımlarında. bunun olması normal mi? arkadaşlarımda öle olmamış da. kontrolden sonra dökülmüş hepsi. çıkanlar sonra tekrar çıkmış. onlar da alexle yaptrdı. şimdiden teşekkürler a.s.

Mrb benim de bi sorum olucak ben 7 seans genital ve koltuk altı için bi yere gittim fakat tamamen bitmedi aletin adını şimdi hatırlayamadım. Bu kadar uzun sürmesi normal mi bugün başka bi yerle görüştüm oraya gitmeyi düşünüyorum cihazın adı ıpl jelliymiş sizce nsl sonuç alabilir miyim?

merhaba, ben alt bacaklarıma alexandrite lazer yaptırıyorum.. acaba lazerden önce ve sonra kaç gün güneşe çıkmamam gerekiyor? bu arada güneşlenirken 50 faktor güneş koruyucu kullanıyorum..

Merhabalar ,
Bende yüz için lazere gidiyorum.Esmer tenliyim, yüzümdeki tüyler çok kalın değil.10 seanstayım.Cihaz olarak alexda. kullanıyor.Ne zaman bitceği konusunda kesin birşey söylemiyorlar.Duyduğuma göre alexda. esmer tenlilerde tüyleri daha da arttırıyormuş.Max yüz seansı ne kadar sürer ve esmer tenlerde hangi cihazı önerirsiniz
Bu konuda sizinde görüşünüzü almak isterim

Tşkler

Merhaba doktor hanim , benim size gene bir sorum olacak , ben vucuduma ipl epilasyon yaptiriyorum ve ayni aletle cilt genclestirmede yaptiriyorum gecen sene bir 8/9 seans yaptirmistim bu senede yeniden basladim, aklima takilan yuzume lazer islemini yapan kadin gôz altina ve göz kapagimada yapiyor bu göz cevresi icin zararli olabilirmi? yada faydasi olurmu? göz oldugu icin endiseleniyorum yakan kisiyede yeterince guvenim olmadigindan size danismak istedim simdiden cevabiniz icin tesekur ederim...

Merhaba doktor hanım,
Benim sorumuda cevaplarsanız çok sevinirim.9 gün önce genital ve bikini bölgesine lazer epilasyon yaptırdım.(alexandırite üflemeli)Tenim çok beyaz tüylerim siyah ve kalın.Şu ana kadar hiçbiri dökülmedi.Bacaklarımada yaptırmayı düşünüyorum ama yeni ağda yapmıştım çıkmalarını bekliyorum.

Sorum şu: Lazer epilasyondan sonra bu tüylerin kendiliğinden dökülmesini beklemem şart mı?Elimle çekince geliyorlar.Yeni tüyler çıkmadan önce yani lazerden hemen yada bikaç gün sonra bunları epilasyon makinesiyle temizlesem bi sakıncası olur mu? Gittiğim yerede bunu sordum ellemeyin müdahale etmeyin kendi dökülecek dediler.Onu anladımda mantıken bunların kötü zaten yanmış makineyle toplayıp kurtulayım diye düşünüyorum.Kendilerinin dökülmesi şartmı? Çok merak ediyorum.
Cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Cilt renginizde aşırı koyuluk varsa doz yetemediği için rötuşda da dökülme olmamış olabilir. Bunun dışında rötuştan sonra tarama iyi yapıldı ise hiç tüy kalmaması lazım.

Normal lazer seansı 6-8 seans arası sürer. bunun sonunda ya tamamen biter ya da yılda bir kez tarama yaptırmak gerekebilir. Ipl ile daha iyi sonuç alabileceğinizi sanmıyorum doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…