Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhablar dr hanım,ben seansımı 13'üne aldırdım ,tekrr tşkkr ederm,paylaşmak istedim a.s.
inşallah o zamana kadar k.altm çıkar.insanlar çıkmasın ister bense tam tersi çıksınlar istiyorum ki tekrar yaptıriiyım da k.altım iyice pürüzsüz-bembeyaz olsun istiyorum ya ondan :) :kedi:
haydii hakkımızda hayırlısı:teytey:

Record 618 Lazer makinası hakkında bilginiz var mı, tavsiye eder misiniz?alexle karşılaştırdığımzda daha mı düşük kalır?

Ipl ya da onun türevi bir cihaz. Forumda ıpl kullanıcılarının açtığı konulardan takip edebilirsiniz.a.s.

arkadaşlar ben lazer epil. oldum tüm bacaklarıma 3.seansta yapan kız yaktı diz kapaklarımı ve su topladı
geçer geçer dedi geçiştirdi ama bu izler geçecekmi anlayamadım vallahi siyah siyah kaldı güzelim bacaklarımda napcam ben bilen varmı arkadaşlar

hangi lazerle yaptırdın.ya bu lazer gerçekten hem maddi manevi zor iş.krem kullan yanık için bepanten madecassol gibi hatta doktor yada estetisyen birilerine sor öyle kullan ben lazer yaptırdıktan sonra hep kullandım bu kremleri zarar verirse korusun diye.diod yaptırmadım acısına dayanamadm.alex ve nd yag yatırdım çok şükür yanık olmadı hiç geçmiş olsun renk açıcı yada deri kremleri kulllanmanı tavsiye ederim

Bol bol nemlendirin ve izler tamamen geçene kadar güneş ışığından koruyun. Bunun dışında yapılacak birşey yok ne yazık ki. Geçmiş olsun.

teşekkürler verdiğiniz bilgiler için...lazer yapan uzman da bu şekilde demişti yaymadan uygulayıp bır kaç seasn tuylerın durumuna göre iğneli demişti.iğneli epilasyonda local anestesi ile yapılabılır mı çene bölgesine...iğneli epilasyonda dikkat edilmesi gereken neler var,nasıl bır araştırma yapmalıyım..siz bu işlemı yapıyormusunuz.tekrar teşekurler

merhabalar doktor hanım.benimde bir sorum olucaktı.cevapşarsanız sevinirim.ben koltuk altım için lazere gidiyorum.ilk seansıma gittim.ikinci seans için kıllar görünücek şekle gelsin öyle gel dediler.ama arkadaşımada kıllar çıkmadan gelirsen kılların çıkmasını engellemiş oluruz demi.yani çıkmadan gidip lazer yaptırmak dahamı iyi?

BNen lokal anestezi önermiyorum çünkü tedavinin uzamasına sebep olduğunu düşünüyorum. Forumda aysepilasyon adlı kullanıcı iğneli ile ilgili olarak oldukça tecrübeli. İğneli epilasyon için açılmış sayfalardan kendisine ulaşıp bilgilenebilirsiniz.

Doğrusu tüyler tamamen çıktıktan sonra tedavi yapmak. O zaman 2 tedavi arasında daha uzun süre hiç tüy çıkmadan idare etmek mümkün oluyor.

Melike hanım merhabalar bende adanada lazer epilasyon yaptırıyorum sizin bahsettiğiniz merkezler hangiler acaba?ve hangi bölgeye ne kadar fiyat verdiler,gerçi mesajınz yeni sayılır ama tedaviye başladınız mı memnunmusunuz öğrenebilirmiyim?teşekkürler

3 hafta önce bir güzellik merkezine laser için gitmiştim kollarımı yaptırmak ıstedıgımı söyledim kolumun ufak bir yerine deneme yaptı ve bana 2 hafta sonra o bolgedekı tuylerin cıkacagını ve sonra dökülecegini söylediler fakat tüy cıkmıyor aynı yaptıgı gün gibi :S tam 3 haftayı geçti böyle birşey başına gelen varmı simdi sir ağda ile almayı düşünüyorum ama bu tüyler cıkmıyor sebebını merak ediyorum bunun nedenini çözemedim bilen varsa yardım edebilirmi ??

Normal şartlar altında lazer tedavileri zaten bu şekilde etki eder. Tedaviden sonra tüyler 2-3 hafta içinde dökülür, 1,5-2 ay içinde tekrar çıkarlar. Dökülme bazısında uzayarak dökülür bazısında siz daha farketmeden dökülmüş olur. Siznkilerde dökülmüş olmalı ki tekrar bir uzama olmamış.1,5-2 aya kadar yeniden çıkacaklardır.

peki teşekkür ederim bilginiz için

mrb gemini lazer hakkında bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz? çok araştırıyorum ama yine de eksik bişeyler var,bilgilendirirseniz çok sevinirim...

ben konyada lazer yaptırcam bi guzellik merkezıne 3 seans koltuk altına IPL lazere gittim (lazer değilmiş ama)memnundum sonra hamıle kaldım bıraktım. aslında oraya tekrar devam etmek istiyodum fakat alex. lazer yaptırıyım dedım bacak genitale madem ıyımış. sizce IPL den iyi sonuç alan ben alex. lazerden daha iy sonuç alırmıyım.

tatlim kac sene oldu IPL yaptirali ? ve dökülenler hamilelikten sonra ciktimi eski haline döndümü koltuk altin? bende IPL yaptiriyorum simdilik cok memnunum ama lazer olmadigi icin cok korkuyorum bir kac sene sonra yeniden eski haline dönerse diye eyvahedigeldismile

Tüy ve cilt yapınıza uygun tedavi yapılırsa tüm lazerlerle sonuç almamanız için bir sebep yok bence. Alex bu sektörde en iyi cihazlardan biri bence . Aama uygun tedavi yapılmazsa bütün işlerde olduğu gibi o da sonuç vermeme riskine sahip.

mrb gemini lazer hakkında bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz? çok araştırıyorum ama yine de eksik bişeyler var,bilgilendirirseniz çok sevinirim...

Gemini lazer Nd Yag lazer cinsi olup bütün Nd Yag lazerlerle aynı özellikleri gösterir.Nd Yag ana başlığı altında araştırırsanız daha iyi yanıt alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…