• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer epılasyon ve hamılelık!!!

dertlisezen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
2.317
11
156
Merhaba arkadaslar.Uzun zamandır genıtal bolgeme lazer epılasyon yaptırmak ıstıyordum.Kuzenım de ıstıyor ve gecen ay gıdıp bır lazer epılasyon subesıne gıtmıs. Bakıre ve evlı olup henuz cocuk yapmayanlarda sakıncalıymıs? Hamıle kalınmak ıstendıgınde zor oluyormus???? Kuzenım bekar bense evlıyım fakat sımdılık bebek dusunmuyorum.Boyle bırseyın olma ıhtmalı varmı ?Varmı boyle bırsey yani ???? ay kafam cok karıstı :bbo:

bi sorun olmuyor bende yaptırıyorum sakıncası olsa sağlık bakanlıkları böyle işlemler yapan yerlerde bunların yapılmasına izin vermez ööle değilmi?

ben de hormon bozukluğu olduğu için kadın doğumcuya sordum daha öncede yazmıştım bunu kadın operatör hemde hiç bir zararının olmadığını söyledi..hatta hormon bozukluğu olan hastalara öneriyorlarmış...geçen yılda bacaklarımı yaptırırken genel cerraha sormuştum..o da bana onlar dozunu ayarlıyorlar bir sakıncası yok dedi...birde ben kadın doğumcuya şu emla krem varya o sakıncası olurmu diye sorcaktım kadın ben demeden sağlık karnesine yazdı 27 tl den kurtuldum yanii :) kısacası ben GENEL CERRAHTAN TUTUNDA KADIN DOĞUMCUYA KADAR tüm doktorlardan olumlu cevap aldım..o yüzden içim rahat

Back
X