lazer ep. aletleri

abceee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
818
186
yeni çıkan epilasyon aletlerinden kullanan varmı.birde lazer epilasyon sonrası çocuk doğuranlar varmı.bende yaptırmak istiyorum ama sağlığı etkilermi şüphelerim var

arkadalar benim lazer yapılalı bugün 10. gün genital dışında gözle görülür bir dökülme yok çıkan tüyler diken diken duruyor çok rahatsız edici hepsi birden dökülüp yeniden mi çıkıyor yoksa bir kısmı mı dökülüyor sadece bilmiyorum dökülmesini beklemeden kısaltmayı düşünüyorum hepsi dökülür mü beklesem mi bilemedim

yeni çıkan epilasyon aletlerinden kullanan varmı.birde lazer epilasyon sonrası çocuk doğuranlar varmı.bende yaptırmak istiyorum ama sağlığı etkilermi şüphelerim var

canım ben ütüleme epilasyona gidiyorum ilk seans dan sonra 10 gün geçti.senin sorunu cevaplayayım benimki yeni bir cihaz henüz yeniyim birşey diyemem ama acısız hiç acı olmuyor doğuma gelince lazer epilasyon kadınlarda yumurtalara zarar vermiyor erkeklerde zarar veriyor diye duymuştum çünkü zaten kılın kökünü anca yok ediyor oraya ulaşması imkansızmış.
Lazer gebelik de uygulamıyorlar gebelik dönemi hormonlar farklılaştığı için yeniden eskisi kadar olmasa da çok hafif bir tüylenme oluyor muş onu da 2 ila 3 seans da biter diyorlar.Ayrıca hormon bozukluğu varsa lazer kılları bitirmiyor zaten başlamadan önce hormon testi yapıyorlar bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…