Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlı olarak profiterol düşündüm ama nasıl olurYa ben şöyle Akdeniz yeşillikli salata seviyorum yanında köz patlıcan yoğurtlu meze olarak of of
Yanına çorba da gider rahatlatıcı yoğurt çorbası vs.
Hafif bir sütlü tatlı birde yada triliçe.![]()
Tatlı olarak profiterol düşündüm ama nasıl olur
Dimi haklısınız yanına pek bisey gitmiyor o zaman domates çorbası veya sebzeli mercimek çorbası ortaya havuç tarator semiz otu salatası fırında kaşarlı mantar lazanya tatlı olarak profiterol bence yeterliEvet salata çeşitleri olabilir, meze olabilir seviyorsanız havuç kabak tarator vs. Yoğurtlu bir şey olabilir. Bence yeterli lazanya zaten enfes başlı başına![]()
Aaa hiç patates püresi düşünmemiştim ama düşününce cidden yakışır gibiLazanyanin yanina sadece patates püresi yakışır...
Ben Almanyada yasiyorum, burada lazanyanin yanina sadece patates püresi yapılır.Aaa hiç patates püresi düşünmemiştim ama düşününce cidden yakışır gibi
Anladım bide öyle denicem mutlaka burda genellikle yoğurtlu mezelerle servis ediliyor hafifletiyor güzel oluyor deneyin mutlakaBen Almanyada yasiyorum, burada lazanyanin yanina sadece patates püresi yapılır.
Ne corba ne salata ne ıvır zıvır.
meze vs sadece et ve tavuk yemeklerinde tercih ederim, veya barbeküAnladım bide öyle denicem mutlaka burda genellikle yoğurtlu mezelerle servis ediliyor hafifletiyor güzel oluyor deneyin mutlaka
İnsallah çok teşekkürmeze vs sadece et ve tavuk yemeklerinde tercih ederim, veya barbekü
Simdiden kolay gelsin size, umarim güzel geçer.
Dimi haklısınız yanına pek bisey gitmiyor o zaman domates çorbası veya sebzeli mercimek çorbası ortaya havuç tarator semiz otu salatası fırında kaşarlı mantar lazanya tatlı olarak profiterol bence yeterli