- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 38
Hiç beğenmedimNiye bee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç beğenmedimNiye bee
Çok dillendirmeyelimBunu duyduğum iyi oldu
Canın sağolsun canımHiç beğenmedim
Yarışmadan çekilmek istiyorum şunaCanın sağolsun canım
Beni kandırıyorsun senin tarifin çok iddialı diyolaYarışmadan çekilmek istiyorum şuna
Teşekkür ederim canımEline sağlık canım, çok güzel olmuş
Kandırdım evet ama lazanyada çok güzel olmuş neydeciyggggggggggBeni kandırıyorsun senin tarifin çok iddialı diyola
Ne yapcan söyleseneKandırdım evet ama lazanyada çok güzel olmuş neydeciygggggggggg
Diyemem ayağımı kaydiracan demi çakkalllllllNe yapcan söylesene
Yok canım ben hiç öyle şeyler yapar miyimDiyemem ayağımı kaydiracan demi çakkalllllll
Yok canım ben hiç öyle şeyler yapar miyim
Teşekkür ederim canım .Çok romantik bı lazanya..
Yi beni diyor
Eline sağlık canım
Lazanya yemek romantik olabilir mum yanmişken sonuçta o mum yanmışTeşekkür ederim canım .
Aslında romantik bir insan değilim ama mumları severek almıştım yakayım gitsin dedim
Dimi doğru dedin . Teşekkürler canımLazanya yemek romantik olabilir mum yanmişken sonuçta o mum yanmış
Ama lazanya da çok güzel duruyor.
Yenirdii haniiii
Konakta mumu napacan gızzzzz şamdanlar dururken fakirmisin senTeşekkür ederim canım .
Aslında romantik bir insan değilim ama mumları severek almıştım yakayım gitsin dedim
Mükemmel olmuşHerkese Merhaba
Labneli Lazanya Tarifim için buyrun
MALZEMELER
Eki Görüntüle 2695482
600 Gr pınar labne peyniri
3 adet yumurta
15 adet lazanya
İç harcı için:
3 yemek kaşığı Tereyağı
1 adet soğan (rendelenmiş)
400 gr kıyma
1 tatlı kaşığı domates salçası
3 adet domates rendesi
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
Üzeri için:
250 gr rendelenmiş kaşar peyniri
Kabı yağlamak için:
1 tatlı kaşığı Tereyağı
YAPILIŞI
İç harcı hazırlamak için erittiğiniz tereyağının içinde soğanları kavurun. Kıymayı ekleyip kavurmaya devam edin. Kalan malzemeleri ilave edip sos kıvamına gelene kadar pişirin. Labne peyniri ve yumurtaları bir kaseye alıp çırpın. Tereyağı ile yağladığınız fırın kabına lazanya yapraklarından bir sıra dizin. Üzerine sırasıyla labneli sos, kıymalı harç ve bir lazanya yaprağı daha dizin. Lazanya yaprakları bitene kadar bu işleme devam edin. En üste labneli karışımın kalanını döküp, üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin. 15 dk beklettikten sonra 180 derece fırında kaşar peynirler eriyip kızarana dek pişirin. Afiyet olsun..
Eki Görüntüle 2695484 Eki Görüntüle 2695485 Eki Görüntüle 2695486 Eki Görüntüle 2695487
PÜF NOKTASI
Lazanya yapraklarına ön pişirme uygulamak gerekmez. İstenilen kıvamı yakalamak için fırına sürmeden önce 15 dk bekletilmesi yeterli olacaktır.
Eki Görüntüle 2695489 Eki Görüntüle 2695490 Eki Görüntüle 2695491 Eki Görüntüle 2695493 Eki Görüntüle 2695494