Lavin'in ALES Çalışma Günlüğü

_Lavin_

Guru
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
11.553
11.942
Bundan 4-5 yıl önce Ales'ten 88 aldım ancak şartlar uygun olmayınca başvuramadım yüksek lisansa.

Şubat tatilinin başlangıcından çalışmaya başladım ancak şöyle gümbür gümbür değil. Bugün yeni kitaplarımın da gelmesiyle çalışmalarııma yoğunluk vermeye karar verdim. Hedefim 90 üstü bir puan almak.

Her gün ne çalıştıysam,kaç soru çözdüysem buradan paylaşıp, takibimi yapacağım.

Misafirlere her zaman açığım:KK28:

merhaba lavin bende yeni kitap siparişi verdim ilk defa gireceğim sınava bende seninle varım diyorum o zaman :KK3:

Hoş bulduk sipariş verdiğim kitaplar henüz gelmedi, pazartesi elimde olur sanırım... Evet bende eşit ağırlıktan gireceğim nasıl olacak bilmiyorum. Çok bilgi sahibi değilim ilk defa gireceğim bu sınava zaman sıkıntısı oluyormuş sınavda yetiştirememe gibi öyle duyumlar aldım. 80 paragraf sorusu maşallah :nazar: iyi gidiyorsun :KK9:

Hoş bulduk sipariş verdiğim kitaplar henüz gelmedi, pazartesi elimde olur sanırım... Evet bende eşit ağırlıktan gireceğim nasıl olacak bilmiyorum. Çok bilgi sahibi değilim ilk defa gireceğim bu sınava zaman sıkıntısı oluyormuş sınavda yetiştirememe gibi öyle duyumlar aldım. 80 paragraf sorusu maşallah :nazar: iyi gidiyorsun :KK9:

Ben de eşitağırlık için sözel 1-2 ve sayısal 1 çözeceğimi sanıyordum. Meğer sayısal 1-2 ve sözel 1 miş. Mtematiği çok sevdiğim için sorun değil ama unuttuğum şeyler var. Tekrar çalışacağım bakalım. Gerçi matematiğin de ilk konularından soru çözdüm fena değildim.

Bugün daha kapak açmadım ama, ilerleyen saatlerde çalışacağım inşallah.

Dün 64 matematik, 20 sayısal çözdüm. Geometri kurallarını unutmuşum. Bugün misafirim var ama yarın mutlaka çalışırım geometrinin ilk konularından.

Lavin`im sana bol bol nese,mutluluk, azim ve disiplin icinde calismani dilerim. Basarilar :KK68:

Dün akşam 10.30dan sonra ancak çalışma imkanı buldum ve deneme çözdüm sadece.
Bi ara bayağı dağılmışım ki sözel 1 den 8 yanlışım çıktı.

Bugün henüz başlamadım çalışmaya, birazdan başlayacağım.

Dün yine 40 sözel 2 sayıal çözdüm.

Bundan sonra kendime günde 40 sözel 60 sayısal hedefi koyuyorum. Yani günde 100 soru ortalama.

X