• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lavabo Temizliği 🫥

greenseaaa

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2024
235
50
13
Merhaba kızlar kusura bakmayın şimdiden.
Suan ki evimde klozette kireçlenme leke var ve gitmiyor yaşayan varmı evin önceki sahibi pek de iyi kullanmamış sanırım ve leke gitmiyor nekadar çamaşır suyu doksem de fircalasamda... Nasıl gider bu kireç ve leke 🙃🫤🫤kireç çözücü denemedim acaba götürür mü?

Merhaba kızlar kusura bakmayın şimdiden.
Suan ki evimde klozette kireçlenme leke var ve gitmiyor yaşayan varmı evin önceki sahibi pek de iyi kullanmamış sanırım ve leke gitmiyor nekadar çamaşır suyu doksem de fircalasamda... Nasıl gider bu kireç ve leke 🙃🫤🫤kireç çözücü denemedim acaba götürür mü?
Kireç çözücü işe yarar ama klozet veya lavabo kuruyken fısfısla sıkıp tıslama sesi geçince fırça ya da bulaşık süngerinin yeşil tarafıyla hızlıca ve ovalayarak temizlemen lazım.

Kireç çözücü işe yarar ama klozet veya lavabo kuruyken fısfısla sıkıp tıslama sesi geçince fırça ya da bulaşık süngerinin yeşil tarafıyla hızlıca ve ovalayarak temizlemen lazım.
Çok teşekkür ederim anca içindeki suyu bı süngerle cekeyim etkisini Felan azaltır suyla seyrelirse maske eldiven herşeyi takayım artık hiç sevmiyorum kireç çözücü 😅😅🥲😵‍💫

Kireç çözücü deneyin ya da sirke ve karbonat karışımı da deneyebilirsiniz. 1 su bardağı kadar sirkeyi dökün üstüne yarım bardağa yakın karbonat dökün karışım köpürecektir. Kapağı kapatıp 1 saat kadar bekletip fırçalayabilirsiniz.

Kireç çözücü deneyin ya da sirke ve karbonat karışımı da deneyebilirsiniz. 1 su bardağı kadar sirkeyi dökün üstüne yarım bardağa yakın karbonat dökün karışım köpürecektir. Kapağı kapatıp 1 saat kadar bekletip fırçalayabilirsiniz.
Teşekkürler 🥰

Klozetin içine kıraç çözücü döküp üzerine karbonat döküp bekeltin sonra fırçalayın
Deterjan kabaracak eğer kireç olan yerlere ulasacak kadar kabarmazsa oralara da fisfisli şişenin içine aynı karisimdan yapıp sıkın

Back
X