• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lavabo delıgı

mervemervemerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
4.230
95
113
arkadaslar bızım lavabo delıgınden kokular gelmeye basladı neden bılmıyoruz ama annem de maasallah bu klubu ogrendı sorduruyo da sorduruyo :1: bılgınız varsa yardımlarınızı beklıyorum

arkadaslar bızım lavabo delıgınden kokular gelmeye basladı neden bılmıyoruz ama annem de maasallah bu klubu ogrendı sorduruyo da sorduruyo :1: bılgınız varsa yardımlarınızı beklıyorum

benimde mutfak lavabosunun altından dolabı açtığım zaman kötü kokular geliyor.bende nedenini çözebilmiş değilim.bu kokuyu nasıl giderebilirim acaba?sizinki bence bina ile alakalı bir durum olabilir.yani sizin evden değilde diğer komşularınızın döktüğü şeylerden dolayı kötü kokular geliyor olabilir.

benimde mutfak lavabosunun altından dolabı açtığım zaman kötü kokular geliyor.bende nedenini çözebilmiş değilim.bu kokuyu nasıl giderebilirim acaba?sizinki bence bina ile alakalı bir durum olabilir.yani sizin evden değilde diğer komşularınızın döktüğü şeylerden dolayı kötü kokular geliyor olabilir.

yok cnm ya bız 4 yıldır burda oturuyoruz yenı basdladı annem lavabo delıgını kapatan seyler varya plastık bısey ondan aldı ıse yaramadı cıdden kotu kokuyo

Arkadaslar bu arada bu konudan ıkı tane yazmısım kopyalama yoluyla yanlıslıkla oldu gıtmedı sanmıstım gıtmıs kusura bakmayın :(

canım zeytın buyukluğunde naftalınler var bır ıkı tane onlardan koyarsan lavaboya kokuyu önlersin.

cnm annem naftalın uyguladı bı ara ama memnun kalmamstı ama artık koku gelmıyo bı arkadasımız domestos kullnın demıstı annem de gece yatmadan uyguladı gun boyu hıc koku moku kalmadı ılgılenen herkese tesekkurler :)

Back