Ben latte içmiyorum. : D şekersiz nescafe ve şekersiz Türk kahvesi dışında kahve türevi içmiyorum bebeğim. : D hele 25 kaşık şekerli tarçınlı portakallı içecekler hiç içmiyorum bebeğim. : D sıcak çikolata falan da içmiyorum bebeğim. : D milkshake falan da içmiyorum. : Dgadjo dilo im kankam ne diyosun bu işe?
herseyde seker var sinir oluyorum kolayı bıraktım meyve suyu icsem onda da seker var meyveli soda onda da suyla yasamak lazım
aslında cok yararlı ama ben oyle seker duskunuyimki spora basladıgımdan beri mecburen bıraktım..kendimi boyle iceceklere alıstırmam lazım limonlu daha bir icilesi olur sanırım boyle deniyim:)Bitki çayları bence ideal içeçek. Kışın sıcak sıcak demler limonunu içine sıkar içersin, hem bağışıklığını arttırır. Yazın da sıcak suyla demleyip soğuttuğun bitki çayının içine iki buz bir dilim limon attın mı şahane bir serinletici içecek olur. Aynı şeyi siyah çayla da yapabilirsin yaz aylarında.
aslında cok yararlı ama ben oyle seker duskunuyimki spora basladıgımdan beri mecburen bıraktım..kendimi boyle iceceklere alıstırmam lazım limonlu daha bir icilesi olur sanırım boyle deniyim:)
He iyi sevindimLatteyi biraktim artik. Gozunuz kaldi.