Lateral ventrikül sol taraf 9.4 mm çıktı yardımcı olur musunuz

melo3434

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2024
7
0
Merhabalar 21+4 deyim detaylı ultrasona gittigimde Sol lateral ventrikül 9.4 mm sınırda ve yüksek olduğu söylendi 10 mm değer sınırmış sağ tarafta 4.3mm 3 hafta sonra tekrar kontrole gelmem söylendi. Sizlerdede bu durumu yaşayan sonuçları ne olan var mı? Gerileme olabiliyormuş yada ilerlediğinde sonuçları neler oldu geri dönüş yapabilirseniz çok sevinirim. Doktor bir sorun olmayabilir dedi 3 hafta sonra gidicegim kontrol onemli ister istemez insan telaşlanıyor, uzuluyor ve 3 haftaya daha çok lütfen dönüşlerinizi bekliyorum

Merhabalar 21+4 deyim detaylı ultrasona gittigimde Sol lateral ventrikül 9.4 mm sınırda ve yüksek olduğu söylendi 10 mm değer sınırmış sağ tarafta 4.3mm 3 hafta sonra tekrar kontrole gelmem söylendi. Sizlerdede bu durumu yaşayan sonuçları ne olan var mı? Gerileme olabiliyormuş yada ilerlediğinde sonuçları neler oldu geri dönüş yapabilirseniz çok sevinirim. Doktor bir sorun olmayabilir dedi 3 hafta sonra gidicegim kontrol onemli ister istemez insan telaşlanıyor, uzuluyor ve 3 haftaya daha çok lütfen dönüşlerinizi bekliyorum
Gittinizmi kontrole sonuç ne oldu

Benim de oğlumda böyle bir durum olmuştu fetal mr amniyosentez ne varsa yaptırdım 15 mm e kadar çıkmıştı. Ankara şehir hastanesi perinatoloji Ankara’da özel bir hastanede ve yaşadığım şehirde özel ve devlette takip ediliyordum içim rahat etsin diye sürekli doktora gidiyordum çok üzülmüştüm aldırın diyen doktor bile olmuştu aldırmadım 9. Ayda 7mm e kadar düştü ve oğlum 1 buçuk yaşında her şey yaşına göre gayet iyi ve normal. Ama ventrikül dışında bebekte başı hastalık yoksa korkmayın

Benim de oğlumda böyle bir durum olmuştu fetal mr amniyosentez ne varsa yaptırdım 15 mm e kadar çıkmıştı. Ankara şehir hastanesi perinatoloji Ankara’da özel bir hastanede ve yaşadığım şehirde özel ve devlette takip ediliyordum içim rahat etsin diye sürekli doktora gidiyordum çok üzülmüştüm aldırın diyen doktor bile olmuştu aldırmadım 9. Ayda 7mm e kadar düştü ve oğlum 1 buçuk yaşında her şey yaşına göre gayet iyi ve normal. Ama ventrikül dışında bebekte başı hastalık yoksa korkmayıtwse
Benim de oğlumda böyle bir durum olmuştu fetal mr amniyosentez ne varsa yaptırdım 15 mm e kadar çıkmıştı. Ankara şehir hastanesi perinatoloji Ankara’da özel bir hastanede ve yaşadığım şehirde özel ve devlette takip ediliyordum içim rahat etsin diye sürekli doktora gidiyordum çok üzülmüştüm aldırın diyen doktor bile olmuştu aldırmadım 9. Ayda 7mm e kadar düştü ve oğlum 1 buçuk yaşında her şey yaşına göre gayet iyi ve normal. Ama ventrikül dışında bebekte başı hastalık yoksa korkmayın
Gecmis olsun sizlerede tesekkur ederim. Basi disinda hicbir problemi yok 3 hafta sonunda tekrar kontrole gittik deger ayni cikti
Gittinizmi kontrole sonuç ne oldu
merhabalar kontrole gittik degeri dusmustu cok sukur herhangi bir sorun olmadigini söyledi doktor lutfen bu sorunla karşılasan annelerimiz gönlünüzu ferah tutun bol bol tevekkul edin Allah tum gebelerimize sağlık sihhatle bebeklerini kucagina almayi nasip etsin

X