ben endometriosizt hastasıyım ya bana yararmıbende deniycem sğl paylaşımın için
kızlar ben 10 gun kala balsladım ve adet olunca 5 gun daha içilecek 2. adettensonra da 7 gun devam edılecek dıye bılıyorum dogrumudur?
ya bişey sorcam tadı nasıl kız neye benziyo şu yüzden soruyorum benim mide acayip hassas,yeni bişey denesem hemen midem kalkıverir ve sonunu anlatmiim.senağlama[/QUOTE
tadı fena değil canım umarım içebilirsinBen bir elimle burnumu tutup diğeriyle bir defada içiyorum sonra bir parça bişey yiyorum.
zor oluyor ama ilaç içmakten iyi bence.
merhaba aekadaşlar ben aranıza yeni katıldım mesajlarınızı okudum yorumlar için sağolun.Bende soğan kürünü denedim maalsef adet düzensizliği yaşayanlardanım,banada iyi geldi yani tam zamanında olmasa bile 3 veya 4 gün gecikmeli oldum amalütealim yüksek çıktı acaba bununla alakası varmıdır.Bilginiz varsa paylaşırmısınız,şimdiden teşekkürler.
13 gündür içiyorum adet düzensizliğim vardı şimdi reglime 1 hafta var ama bende pembe bir akıntı geliyor tam kanama değil leke şeklinde. bunu işe yaramış olmasına bağlıyorum.ağrılarım hafifledi ayrıca bakalım başka etkileri olacakmı bekliyorum..
kızlar ben pko ıcın ıcıyorum ama ne bı akıntı nede baska bısey var sadece cok lavaboya cıkıyorum.hayırlısı tabiii