Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu kürü uygularken aynı zamanda dogum kontrol hapına devam etmemizde bir sakınca var mı ? bilen var mı acaba bunu?
arkadaşlar bende ilaçla tedavime devam ediyorum aynı zamanda bunu da içsem mi
bi de iki gün falan kaldı adetime içsem mi şimdi pkodan kurtarsın beni ya
kızlar günüm gectii
kızlar günüm gectii
mrb ben bisey sorucam bu sogan kurunu illa gunlere dıkkat ederkmı kullanmamız gerekıyo yanı ben 3 aydır fln adet gormuorm dırekt sımdı baslasam olmazmı yoksa once ilacla olup sonra sogan kurunumu yapmak zorundayız,ilgilenirseniz sevinirim...
Arkadaşlar herkese merhaba baştan beri yazdıklarınızı okudum...bu konu başlığına ilkez yazıyorum benim sorunumda adet düzensizliği bendeson adetim 02.02.09du olmadı kantesti yaptım gebelikte yoktu doktorum bekle dedi..bende 05.03.09da soğan kürüne başladım tadı çokta kötü değil bence alıştım ve normalde soğanı çok severim :)) çok şiddetli derecede sarı ve beyaz akıntılarım oldu şaun şanki biraz azaldı.. şimdi benim aklıma takılan soru şu... ben hamile kalmak istiyorum ama son 5ay içinde küçük kistler oluşmuş bu yüzden adetim düzensizleşti ilaç içmeden adet olamaz hale geldim.Soğan kürü gerçekten hamile olmayı engellermi acaba ??? birde adet olmam için doktor duphaston adlı bir ilaç verdi onuda 11.03.2009da kullanmaya başladım acaba bir zararı olurmu ??? Kafam çok karıştı..Bilgisi olan lütfen yardım etsin..Sevgiler.