• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lastikli halı örtüsü??

Benbirdost

‍‍‍
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
6.441
7.741
198
Slm kızlar...
Lastikli halı örtüleri var nette çok hoşuma gitti görüntüsü...
Ama acaba nette gördüğümüz gibi güzel oluyor mu???
Kullananlar var mı acaba???

Ben kullanıyorum cnm temizlik bakımından çok rahat ama toplanma sorunu var saf yün halıda özellikle ama diğer açılardan çok iyi özellikle evde çocuk varsa

Ben kullanıyorum cnm temizlik bakımından çok rahat ama toplanma sorunu var saf yün halıda özellikle ama diğer açılardan çok iyi özellikle evde çocuk varsa
Nette elektrikli süpürgesiyle süpürüyorlar toplanmıyor olarak gösteriyorlar.. demek ki yalanmış ozaman...

Gorumcem instagramdan almis cok memnun supurebiliyorda.halinin ustunden kipirdamiyormusda.hatta banada siparis vercekti.6 m kare halisinda bile sabit sekilde duruyormus.

Kesinlikle elektrik süpürgesi ile temizlenmiyor toplanıyor normal süpürgeyle temizlersin veya silkelersin

Gorumcem instagramdan almis cok memnun supurebiliyorda.halinin ustunden kipirdamiyormusda.hatta banada siparis vercekti.6 m kare halisinda bile sabit sekilde duruyormus.
Canım instagramdan bende bakıyorum ama güvenilir mi bilmediğim için sipariş vermek istemedim...
O instagram adresini verebilir misin?
Bende aynı yerden sipariş vereyim bari..
Özelden msj atabilirsin hangi adres olduğunu..

Ya o öyle değil kumaşına göre değişiyormuş. Mikrofiberler antibakteriyel diğerleri değil. Ben 4 tane halı örtüsü aldım. Şu halı örtüsü satan siteden. Kesinlikle tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya o öyle değil kumaşına göre değişiyormuş. Mikrofiberler antibakteriyel diğerleri değil. Ben 4 tane halı örtüsü aldım. Şu halı örtüsü satan siteden. Kesinlikle tavsiye ederim.
Hangi siteden canım ??

ben buradan aldım tatlım whatsapp numaralarından falan yazarsan isim yazıyorlar sana özel tasarımda yapıyorlar. Kesinlike tavsiye ederim alacaksan elimde 15 tl indirim kuponu da var yollayabilirim sana

Back
X