- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.076
- 333
Yorumlari okudukca cok uzuluyorum.
tamam bizim milletimize gore bu ayrimcilik olmasin oluyormus ogrenmis olduk. bana gore zoraki kaldiklari ev sahibinin gonlunu yapma okul cocugu ile bebegi bir tutma gibi geldi.ben burda dogudum buyudum bana garip geldi
bunu kibarca soylemeniz yeterliydi. ne kotu niyetli olmam kaldi ne laf arayan konularim hep beklentili olmasi kaldi.
kv öyle bir insanki ballandira ballandira herseyi anlatur belki kendince hava atar niyetini bilemiyorum. bize gelince icraat yok bu cevremizdekilerin dikkatinu cekti. ben tum beklentilerimi sifira indirdim zamaninda yeterince uzulmustum.
eşim 2 kardeşben nisanliykende 10 senelik gelinlerini benimle yaristiriyorlardi ve bu herkesin dikkatini cekti gozler onunde oldu ben yeni gelin olmamdan nisanli olmamdan birsey anlamadim cok severek zorluklari asarak kavustuk birbirimize ve her seferinde aileme mahcup kaldim " bu ailemiydi " dercesine laf isittim
sizin yaşadıklarınızı bilmiyorum ama konularınızı biliyorum,abarttığınız düşünüyorum.konularınız herkesin günlük hayatında ki sıradan yaşanan şeyler ama siz büyük şeylermiş gibi kafaya takip zindan ediyorsunuz hayatı kendinize,kiyafet aldılarsa aldılar hediyeyi paylaştılarsa paylaştılar he he diyip geç,yurt dışındasın her hafta sen gel biz gelelim diyen yok tlfnda görüşüyorsunuz alt tarafı ama yine çok çile çekmiş gibi şikayetlenmeler ,biraz halinize şükredin.benim yasadiklarimi yasasaniz kimin kucuk hesap yaptigini gorurdunuz. ben sukur onlari bilmem ama onlar bana gayet guzel gosterdiler
Yorumlari okudukca cok uzuluyorum.
tamam bizim milletimize gore bu ayrimcilik olmasin oluyormus ogrenmis olduk. bana gore zoraki kaldiklari ev sahibinin gonlunu yapma okul cocugu ile bebegi bir tutma gibi geldi.ben burda dogudum buyudum bana garip geldi
bunu kibarca soylemeniz yeterliydi. ne kotu niyetli olmam kaldi ne laf arayan konularim hep beklentili olmasi kaldi.
kv öyle bir insanki ballandira ballandira herseyi anlatur belki kendince hava atar niyetini bilemiyorum. bize gelince icraat yok bu cevremizdekilerin dikkatinu cekti. ben tum beklentilerimi sifira indirdim zamaninda yeterince uzulmustum.
sen beklentin olmadan yasamaya devam et uzulursun yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?