Ayırmak istememiştir torunlarını.
Ben sorun göremedim.
Vallahi bişey anlamadım. Yaşadığınız ülkede kıyafet yok mu?
Ne kadar çok beklenti o kadar az mutluluk, huzur. Bunu bilir bunu söylerim.
Ve verilen değeri maddiyatla, alınan hediyeyle ölçmeyin. Ayıp yahu.
Elti belli ki mahcup olmuş alamadığı için görümceninkine ortak olmuş. Bu çok normal, ne var bunda?
diyorum almak zorunda degil. ama ortakda olmasi garip geldi biz yabanciya giderken bile kimseyle hediye paylasmiyoruz paramiz yoksa borc aliyoruz. ben hayatta kimseye biz bu hediyeyi kiristik anlaminda ikimizden diyemem ( pahali birseyse olabilir).
evet sukur herseyimiz var ama dedigim gibi beklentim zaten yoktu
pekiçok maddiyatçısınız yeter artık iki konunuzdan biri şunu aldım bana almadılar vs alma arkadaşım milletin arkasından konuşacaksan alma. dükkan işletebilir. cebine giren paranın ortakçısı mısın . senin çocuğuna da sana da birşey almak zorunda değil kimse buna kv de kp de dahil.
Uzatan sizsiniz
Altı üstü kıyafet ya nedir bu kadar tantana ?
Ayda yılda bir gidiyorsunuz diye alınmasın mı ne yani ?
ne kadar küçük hesaplar yapıyorsunuz,eltinizin çocuğuna alınmasaydı heh işte eşitlik sağlandı diye içiniz rahat mı edecekti. elti kayınvalide kayınpeder sorunları km lerce uzakta senede bir kere görüşenlerde de yaşanıyor olması çok tuhaf,kendi kendinize dert arıyorsunuz.
ne kadar küçük hesaplar yapıyorsunuz,eltinizin çocuğuna alınmasaydı heh işte eşitlik sağlandı diye içiniz rahat mı edecekti. elti kayınvalide kayınpeder sorunları km lerce uzakta senede bir kere görüşenlerde de yaşanıyor olması çok tuhaf,kendi kendinize dert arıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?