• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Laser Epilasyondan sonra ARTAN tüy problemini iğneli epilasyon ile bitirebilenler

cerenicious

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
239
1
116
İstanbul
Bizler malesef iğneli epilasyonu ilk tercih olarak kullanmıyoruz. Mutlaka işlemler görüp sonra iğneli epilasyona başlamaya karar veriyoruz. Mesela ağda, cımbız, laser gibi işlemler görüp o tüylerle oynayıp daha da kötü olan tüylerden kurtulmaya iğneli epilasyonla çalışıyoruz.
Ben lazer epilasyon sonra yüzümde uyuyan bütün tüyleri uyandırdım, ince olanları sertleştirdim, yüzüme ve boynuma yayılmasına sebep oldum. Şimdi bunlardan kurtulmaya çalışıyorum. Ve merak ediyorum benim gibi olup da bundan kurtulan, kurtulabilen varmı?

Yüzünüzün neresine yaptırdınız ve bu durum başınıza geldi? Bir de boyuna yayıldı dediğiniz tüyler nasıl tüyler yani ince, kalın, sıklık filan ? Ama iğneliyle kesinlikle kurtulabilirsiniz tabi ki :)

cerenıcious arkadaşla aynı kaderdeyız kurtulabılen arkadaşlardan bilgi istıyoruz

Ben de iğneli epilasyona başlamadan önce laser yaptırmıştım ama ben şanslıydım sanırım çünkü en azından gittiğim merkezde insaflı davranıp ince kılları laser cihazının görmeyeceğini hatta bölgenin çevresindeki ince kılları daha da belirginleştireceğini söylemişti. Kollarıma hiç dokunmadılar laser epilasyon yaptırdığım yerde.aklinialirimsmileaklinialirimsmile O yönden şanslıydım sanırım. Şimdi kollarıma 3 seanstır iğneli epilasyona gidiyorum ve innncecikk oldu tüylerim çok mutluyum :)

Son düzenleme:
Bu arada koluma iğneli epilasyon yapan uzman yüzüme de yaptı kaşlarımın üstündeki tüylere ve diğer 4 inatçı sert siyah kıla. Cımbız olayı gerçekten çok zorlaştırıyo. Kökler çok güçleniyo. Hiç değilse iğneli epilasyon diye bişey var da çaresiz kalmıyoruzbayanssulusmile

arkadaşlar ben favori bölgemde tüy sorunu yaşıodum sadece. Bi de çok fazla olmayan bıyıklarım vardı. O favori bölgesi beni rahatsız ettiği için lazere gitmiştim. Sonra resmen olmayan heryerimde tüy çımaya başladı yanaklarım çenem boynum.. Bu lazer deneyimim 4 sene önce olmuştur. O zamanlar bu durumu görünce kestim ama iş işten geçti.. Ve iğneli epilasyonun acısına dayanamayacağımı düşünmediğim için hiç aklımda geçmiodu bu yönteme başvurmak. Ağdayla devam etmiştim almaya. Şimdi iğneliye geçtim.

hiç önemli değil...geç değil iğneli epilasyona başlamak için zararın neresinden dönersen kardır...iğneli epilasyonda ten cilt yapısı önemli değil yada daha önce lazer yaptırman iyi bir uzman bulursan bütün kıllarından kurtulabilirsin...

bende daha önce lazer yaptırtım çene bölgeme ama keşke yaptırmasaydımda iğneliye başlasaydım iğnelinin ne olduğu hakkında bilgim yoktu ve yüzümde yanak kısmımda olmayan yerler artış oldu ve iğneliye yöneldim başladımda inş.sonuç alabilirim ..

kesinlikle katılıyorum artış olcağının bilincindeler bunun neden uyarılma yapılmıyor anlamıyorum zaten..inş.iğnelide böle olmaz..

kesinlikle katılıyorum artış olcağının bilincindeler bunun neden uyarılma yapılmıyor anlamıyorum zaten..inş.iğnelide böle olmaz..

sadece para kazanma derdinde olanlar ve iş etiği, insan ahlakı, islam ahlakından mahrum olanlar uyarmadıkları gibi "bizim cihaz ile hepsi biter" yalanlarıyla birçok kişiyi kandırıyorlar alsanaalsanasmile

bu sayfada yazılanları okudukça ve bu uygulamadan mağdur olanları gördükçe isyan etmemek elde değil.her uzman iş ahlakına sahip olabilse keşke.şu açık ve net artık;her kıl ve cilt tipinde yada vücudn bazı bölgelerinde sonuç alamıyorsunuz.bunu neden söylemezsiniz hastaya..bizler de bu işe yıllarını vermiş insanlar olarak bu iş ortmında başka türlü sıkıntılar yaşamaktayız maalesef...

Yüz bölgesine lazer epilasyonu yasaklamalılar.

Kesinlikle katılıyorum...Bende ilk başta maalesef yüzüme lazer yaptırmıştım...Çok ince tüylerim kalınlaştı. Sonra araştırmadan gittiğim iğneli de berbat etmişti. Şimdi iyiki Arzu Hanım var da yüzüm azaldı...

ecrin hanım,
Sitede, özellikle yüz bölgesinde lazer epilasyonun olumsuz sonuçları konusunda çok net deneyimler paylaşılmış, hatta lazer epilasyon konusunda faaliyet gösteren bir doktor hanım da yüz bögesinde nadiren başarı sağlanabildiğini belirterek özellikle olumsuz netice alanlara ısrar etmeyip iğneli epilasyon yapmalarını öneriyor. Aynı doktor hanım lazer epilasyondan önce makasla almanın da yanıklara neden olabileceğini belirtmiş. Paylaşmak istedim, karar sizin tabii. iyi akşamlar.

ben şuna takıldım.yaptıracağınız alan geniş değilse ve acıya dayanabilirseniz sözüne zaten başarısız olmuş ve tüyler kalınlaşmış ve lazerden kalınlaşan tüylere lazer etki etmez deniyor bu aşamadan sonra yapılabilecek tek şey iğneli epilasyon zaten.alan genişse o tüylerle yaşamayı mı kabul etmeli kişi?acıya gelince abartıldığı kadar acıyor mu iğneli epilasyon yaptıranlara soralım.istisnalar hariç acı eşiği çok düşük olanlar ki bu kişiler lazere dayanmakta da zorluk çekiyor.birçok insan korkarak geliyor ama uygulamaya başladığınızda aaa bu kadarmıydı tepkisini veriyor.bence acı da abartılmamalı.

Merhabalr, ben de irtusizm (sanırım böyle yazılıyordu) yani tüylenme rahatsızlığı var. Özellikle göğüs aramda ve uçlarında belirgin bir şekilde var. Yüz bölgemde ise pek yok çok şükür. Bunun için yaklaşık 6 yıl önce bir sene süren bir ilaç tedavisi gördüm. Tedavinin amacı başka tüy çıkmasını önlemekti. Yani olanları dökmüyor :( Tedaviden sonra tüylerde biraz artış görüldü ama zamanla durdu. Sonra doktorum lazeri tavsiye etti ve başka bir doktorda beni İstanbuldaki ünlü bir prof.a yönlendirdi. Mart ayından bu yana İstanbulda lazere gidip geliyorum ayda bir gidiyorum. Tüylerin bir kısmı yok oldu gibi ama çoğu inceldi. Zaten 3 defa gittim. Her defasında tüyleri jiletle traş ediyorlar ve yakıyorlar. Anlayacağınız pek memnun değilim. İğneli epilasyona geçmek istiyorum; ancak internetten araştırırken onun da göğüs bölgesi için tavsiye edilmediğini duydum. Üzüldüm :( Bir de İzmitten İstanbula gidiyorum zaten yolda uzun .... Artık şaşırdım kaldım. Ne yapmalıyım size ???

bana çok güvenebileceğim ankarada bir iğneli epilasyon merkezi söylermisiniz lütfen yüz bölgeme istiyorum.cokmu acı oluyor bu epilasyonda biraz bılgı verırnmısınız her kez bır seyler soylemıs kafam karıstıo net cevaplar ıstıyorum.yaptıran memnun olan.

Back