Lasek Ameliyatı Olmakta Tereddütlüyüm Sizce?

boncuukgooz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
255
85
98
Merhabalar 13 yaşımdan beri gözlük kullanıyorum miyop astigmat var sağ gözüm 1.75 sol gözüm 2.25 ve sol gozumde 0.50×150 derece astigmat var doktorum her yıl ölçümlere bakıyor 21 yaşına kadar gozluk kullan yine bir muayene eder lasek ameliyatını yaparız dedi. 21 yaşındayım şuan yakın bir tarihte dokroruma randevu alacağım ve Kadın Astsubayliğa hazirlaniyorum Ocak 2017 ye kadar bir alim soz konusu ameliyat olsam saglik muayenesinde sıkıntı çıkarırlar mı diye tereddütlerim var askeriyeye sadece iki gozun toplami 3.00 olanlar girebiliyor benim ki 4.00 oluyor lasek ameliyati olan yada oneren varmı? Şimdiden tedekkur ederim :)

Aaa çok tesekkur ederim iyileşme sureci uzun demissiniz nekadar birsurede iyilesir ki acaba hemen olmam lazim ve sinavim var binebze içim rahatladi cok gecmis olsun :) ameliyat da uyutulmuyo sadece uyusturuluyor dimi ben o ameliyat esnasinda gerilirim ve korkarim yani korkulcak gerilcek kadae bir his oluyormu birde kac dakika surdu ameliyat kusura bakmayin basinizi agrittim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…