larzunun Nian:)

Mutluluklar dilerim canım
Çok hoş olmuşsun

canım elbiseni çok ama çok beğendim ben mersindeyim ve böyle güzel elbise malesef bulamıyorum ya bayıldım ya biz aile arasında söz takacağız bu elbisede onun için süper yardımcı olursan sevinirim

cok guzel olmussunn tatlisim
Allah tamamina erdirsinn

maşallah sana canım.....çok güzel olmuşsun..allah tamamına erdirsin...

Mutluluklar dilerim canım
Çok hoş olmuşsun

çok teşekkür ederim kızlarrrr güzel dualarınız içinn

canım elbiseni çok ama çok beğendim ben mersindeyim ve böyle güzel elbise malesef bulamıyorum ya bayıldım ya biz aile arasında söz takacağız bu elbisede onun için süper yardımcı olursan sevinirim

canım ben de evde olacak diye aldım istanbuldan bakırköyden aldım canım yardımcı olurum tabiki şimdi baktım bursaya da gelmiş gördüm aynısını gördüm nişanımdan sonraa

Çokkkkkk yakışmışsınız maşallah size . Kıyafetin,saçın,makyajın çok güzel ve uyumlu olmuş sende çok tatlısın ayrıca gamzeler falan.Bayılırım ben gamzeye.Allah bir ömür mutlu etsin sizi canım.a.s.

çok güzel olmuşsunuz
mutluluklar dilerim a.s.
göz makyajı topiğinde görüyorum sizi burda bütün olarak görmüş oldum yüzünüzü çok güzel çıkmışsınız

amiiinnn ama benim nisanim zaten oldu ki :icecream:
Rabbim bana gelinlik giymeyi nasip etsin :asigim:

aaa evet canım yaaaa unuttumm tamam o zaman allah bize gelinlik giymeyi nasip etsin şekerr

teşekkür ederim bebeğimm o senin güzelliğinn

çok güzel olmuşsunuz
mutluluklar dilerim a.s.
göz makyajı topiğinde görüyorum sizi burda bütün olarak görmüş oldum yüzünüzü çok güzel çıkmışsınız

çok sağol bebeğimmmm teşekkür ederimmmm

Tatlım cok güzelsiniz Allah tamamına erdirsin eee düğün nezaman, maşallah diyorum size başkada bişiy demiyorum kendim nişanlanmış kadar sevindim darısı benim başıma :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…