valla ciddiyim.hatta bi de dedi ki alırken farketmedim ayyyyy deliiii kıskançlık kötü şey. ben aldığım zaman burenkleri yoktu. ama çok yakışmışşş sana
Canım benim hayırlı uğurlu olsun.Güzelliğine diyecek lafımız zaten yok.Tek kelime ile mükemmelsin :)
Allah tamamına erdirsin inş.
Canım Allah tamamına erdirsin. Maşallah çok yakışıyorsunuz.
ya sen zaten çuval giysen yakışırmış..
eve herşey süper olmuş..maşallah...darısı başımıza...
ilarzum bayıldım guzellıgıne masallah perıler kadar guzelmıssın canım hele gamzelerıne bıttım:) walla kız halımle hasta oldum sana erkeklerı dusunemıyorum:) Allah mutlulugunuzu hıc bozmasın.agzınızın tadı hıc bozulmasın canım.Allah bır an oncede kavustursun ıkımızıde:)
ayyyy canım benim yaaa çok güzelsin bitanemmmmm çok yakışmışsınız rabbim bi ömürboyu mutlu etsin inşallahh canımcımm masallahhhh yaaaa
çok güzel olmuşsunuz Allah ayırmasın mutluluklar
mutluluğunuz daim olsun canım maşallah çok yakışmışsınız birbirinize
bayıldım sana yaaa canım masallah cok güzelsn gecerken yine gördüm seni bak yine yazıyom masallah yaaaaaaaa
bencede cooooooooooooooooooooook güzelsin masallah
tebrikler Allah tamına erdirsin
ne kadar duru bir güzelliğin var ayrıca kilolu olarak görüyosun kendini okuduklarımdan anladığım kadarıyla. hiiçte öyle değilsin maşallah nişanlın çok şanslı. dört dörtlük bir hatunsun valla.
allah mutlu etsin canım
vallahi harika gorunuyosun canim ten rengine bayildim elbisen cok yakismis.Allah tamamina erdirsin cok cok tebrik ederim mutluluklar
Maşallahh diyorum ikinize de çok yakışmışsınız canım.. senin gamzene kurban olayım ya çok tatlısınopuyorumnanaktan
İnşallah bi gun bende böyle mutlu mesut nişan fotolarımı yayınlarım
Öyle kendi aranda yüzük takmaya benzemiyo hiççsenağlama
Ayy Çok gÜzel olmuŞsun ve Çok yakıŞmıŞsınız...Çok begendİm.allah tamamına erdİrsİn İnŞallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?