larzunun Nian:)

çok güzelsin maşallah
elbisende saçın başında harika olmuş çok yakışmış :lepi:
mutluluklar dilerim canım a.s.

kızlar çok teşekkür ederim yolda olduüğğumdan tek tek yazamadığım için affedin beni canlarım çok incesiniz allah hepinize daha fazla mutluluklar nasib etysin canlarım

uufffff çok hoşsun.
elbisen sacın,başın herşeyin güzel olmuş.bir ömür boyu mutluluklar canım.
allah pişmanlık vernesin.nişanlında yakışıklıymış.birbirinize bağışlasın rabbim.:1hug:

maşallah canım tamamiyle saçın kıyafetin kendin mükemmel olmuşsun............allah tamamına erdirsin inşallah :) kıyafetine bayıldım bayıldım :)

mutluluğunuz daim olsun canım düğün resimlerinide koyarsın bakarız :) :sm_cool:

amin kızlarrr güzel dilekleriniz içinnnn

çok teşekkür ederim bitanelerrr :)))))))))))) çok incesiniz

ilarrzumm senin şu gaymaklııı dondurma ballı lokma fıstığım çedenem.. .. ler var ya hepsinden olmussun maşallah x41 :)kaydirigubbakcemile5

harikasın ya.maşallah..

yarenkara çok teşekkür ederim canımmm

ilarrzumm senin şu gaymaklııı dondurma ballı lokma fıstığım çedenem.. .. ler var ya hepsinden olmussun maşallah x41 :)kaydirigubbakcemile5

çiçeemmm ayy ne gğzel lafglar yahu başkasından duyunca da zevkli oluyormuş ya tahinli helvamŞeniz

ilarzuuuuuuuuuu mükemmelsin maşallahh bu ne güzellik yavrum böylee :jeyyar:

canımmm çok teşekkür ederim bitanesidelikafadulden

arzu canım çok güzel olmuşun çokda yakışmışınız allah mutlu etsin sonunuzu getirsin

aminnn murgizim bebeemmmkaydirigubbakcemile2

oyy senin o gamzeni yesinler:)) bu ne güzellik maşallah
çok yakışmışsınız Allah tamamına erdirsin düğün fotolarınızıda bekleriz efendim

oyy senin o gamzeni yesinler:)) bu ne güzellik maşallah
çok yakışmışsınız Allah tamamına erdirsin düğün fotolarınızıda bekleriz efendim

ayy inşşallahhhh keten helvam
bizim çocuk beklemekten artık vazgeçmezse koymam mı çilek reçelim koyarım tabi:))

Harika olmuşsun canım.. Saçın, makyajın, elbise.. Mutluluklar..

canım bızı kırmayıp resımlerını yenıden paylastıgın ıcın tesekkurler allahım o gözlerındekı guzellıgı ve mutlulugu hıcbır zaman eksıltmesın artırsın ınsallah optum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…