larzunun Nian:)

Allah mesut etsin fotoları kaldırdık : )

yaaaaaaaaaaaaaaaaa nedne kaldırdın fotografını elbısenın modelını alıcaktım ama yaaaaa offffffsenağlama kuzenımın dugunu ıcın alıcaktım aynısından ama haksızlık bu yaaaaa tekrara koyarmısın yuzun gorunmesede olr elbısenın fotosu olsun yeter yada markasını solersen ben bakarım lutfennnnnn:çok üzgünüm:

çok tatlı olmuşun allah nazarlardan korusun seni

teşekkür ederim dadlummmmhihoyyyt

canım ne kadar güzelsin ve tatlısın.dönüp dönüp tekrar baktı resimlerine.maşallah Allah nazardan saklasın.hemşeriymişiz bi de:) düğün ne zmn kısmetse?

ay demeee hemşerim gel öpem ŞenizŞeniz

çok teşekkür ederim toprağımm o senin güzelliğinn:lepi:

tamam sıkma canını tatlım ben sana özelden gönderirim çiçeğim elbisemi sıkma sen canını
Şeniz

:1no2:
ne zaman onderıceksın resmını ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaoffffffbenneyaptımkibenneyaptımkiff

ALLAH MUTLU ETSıN ÇOK YAKIŞMIŞSINIZ SENı MAKYAJ TOPıĞıNDEN BıLıYORUMM YENı MAKYAJ UYGULAMALRINI BEKLıYORUMM MUTLULUKLAR DıLERıMa.s.

canım benim harika görünüyorsun Rabbim esirgesin
Allah hayırlı etsin tatlım inşallah düğün fotona bakmakta nasip olur
offf düşünemiyorum seni gelinlikle :asigim:
Rabbim yüzün kadar güzel kılsın ömrünüa.s.

aynen yaa ben de kaçırdımm fotolarıııııııııı bi koy anamm bakalım gözümüz gönlümüz açılsın :))

şaka şaka Allah mesut etsin... ama merak ettik hee kına düğün felan ne varsa koy kız..
bursada olsak topanır gelirdik yani.... ayy makyajını felan kendin mi yaptın yoksa merak ettım detay yazz...

datlum Allah tamamına erdirsin baktıydım o ara ama yorum yapmamışım geç oldu ama olsun şimdi yapayım çokta enfes olmussun o sırt nasıl güzel öyle maşallah :jeyyar:

yavvv arzuuuuuuuuu ne muhteşemsin yav valla makyaj topiğinden biliyem seni ama bu haline bittimm yav maşallah düğün fotonuda isterik mutluluklar he birde deyiver bakım şu yüzüne kullandığın makyaj malzemelerinin nolarıyla bide saçının rengi bende bu renk istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ılarzu arkadasım fotolarını ne olur yenıden koy cunku elbısenı cok begendım markasını modelını nısanlıma gosterıp aldırmam gerek ınternette cok baktım abıye modellerıne ama bulamadım ıstanbuldan aldıysan nerden aldın markasını soylermısın ama fotolarını lutfen yenıden koy mutluluklar.........

kızlar koyuyorum fotoları tekrar kısa süreliğineeeee:))))))))99

ilk sayfada bebekler yüklediklerim bi tana daha yüklüyorum şimdi

arzucum maşallah ya ne kadar güzel olmuşsun

beğendin mi sevgilim

aslında ben beğenmedim insan milletin düğününde gider habire kusurları blur bulur kendi düğününde de ahanda böle uyduruk olur çiçemmmmmmkaydirigubbakcemile3

beğendin mi sevgilim

aslında ben beğenmedim insan milletin düğününde gider habire kusurları blur bulur kendi düğününde de ahanda böle uyduruk olur çiçemmmmmmkaydirigubbakcemile3

hatun olmasam aşuk olucam sene he
sen ne güzel bişisin öleeeeeeeeeeeeeeee
kaldır resimleri nazar değecek
nişanlununda maşalla var hane
çok yakışmışsınız yavrum güzelim arım balım petem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…