• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

larzunun Nian:)

maşallah çok tatlı olmuşsun kısmetse benimde mayısta düğünüm var kardeşim senin elbisenin modeli aynı sadece biraz renk olarak koyusunu aldı elbisede çok yakışmış Allah tamamını erdirsin mutluluklar

bir çift bu kadarmı yakışır birbirine aman allahım vallahi hayran kaldım :) hele sen ne kadar cici ne kadar sıcak ne kadar tatlı bir bayansın öyle resminden bile bir samimiyet ve sıcaklık aldım olmaz böyle şey çok tatlısın hayatım allah mesut etsin :)

MaŞallah Çok Şekersınız kalbının gÜzellıĞı yÜzÜne vurmuŞ derler ya sızın ıÇın sÖylenmıŞ sankı hem gÜleÇ hem gÜzel :)

allah nazardan saklasın , cok hoş hatunsun, nişanlıgını falan gectim, seni inceledim, kaş, göz, burun .. sapıkmıyım neyim tööbee töbee kaydirigubbakcemile3 hele gamzelerine bayıldım :1hug: mutluluklar canım a.s.

kızım bu şimdimi haber verilir
insan bizi de davet eder dimi
esmer cadı seni...
hep mutlu ol
allah gülen yüzünü soldurmasın canım benim..

canım arkadaşım çok teşekkür ederim valla gülüm nişan buraya üye olmadan seni bulmadan oldu dadlum.. ama düğüne mutlaka beklerim yewrimmmm
güel dileklerin için çok sağol canısı sen de hep mutlu ol bidenem

valla harikasın canım...

çok teşekkür ederim canım çok incesinhihoyyyt

kıyafétiné bayıLdmmm

çok sağol bibeemmm bakrköyden aldım canım valla ben de beğene beğene delikafadulden

çok yakışmışsınız allah nazardan saklasın maşallah..ya elbiseyi bende çok beğendim,bakırköyün neresinden aldın desem söylermisin?? yaa bende gidip alıcam :)))))))

hayırlı olsun cnmm çok sevindimm =))

çok sağol bitanem allah herkesi mutlu etsin
maşallah çok tatlı olmuşsun kısmetse benimde mayısta düğünüm var kardeşim senin elbisenin modeli aynı sadece biraz renk olarak koyusunu aldı elbisede çok yakışmış Allah tamamını erdirsin mutluluklar

amin bebeğim hepimizi çok sağol

Ne kadar güzelsin, maşallah.... Allah bir ömür boyu mutluluk nasip etsin...

çok çok teşekkür ederim güzel bakan güzel görürmüş canım çok sağol

bir çift bu kadarmı yakışır birbirine aman allahım vallahi hayran kaldım :) hele sen ne kadar cici ne kadar sıcak ne kadar tatlı bir bayansın öyle resminden bile bir samimiyet ve sıcaklık aldım olmaz böyle şey çok tatlısın hayatım allah mesut etsin :)

çok çok mutlu ettin beni ne güzel şeyler yazmışsın canım yaaaa amin canım cümlemizi çok çok teşekkürler

MaŞallah Çok Şekersİnİz kalbİnİn gÜzellİĞİ yÜzÜne vurmuŞ derler ya sİzİn İÇİn sÖylenmİŞ sankİ hem gÜleÇ hem gÜzel :)

ay ne diyeceğimi bilemedim ya canlarım çok incesiniz yaaaa gerçejktennn çok tatlısın

allah nazardan saklasın , cok hoş hatunsun, nişanlıgını falan gectim, seni inceledim, kaş, göz, burun .. sapıkmıyım neyim tööbee töbee kaydirigubbakcemile3 hele gamzelerine bayıldım :1hug: mutluluklar canım a.s.

hihoyyythihoyyyt

çok sağol canısı o senin güzelliğin güzel bakmandan geliyordur çok teşekküğrlerrr

ahhh benim güzeller güzeli canım arkadaşım bide onu yakından tanısanız o kadar güzel yüreği varki yüreğinin güzelliği yüzüne yansıyor.MUTLULUKLAR HEP SENıNLE OLSUNhihoyyyt

Çok yakışmışsınız birbirinize.Allah tamamına erdirsin.:nazar:

ses çok teşekkür ederim canım aminn hepimizii

ahhh benim güzeller güzeli canım arkadaşım bide onu yakından tanısanız o kadar güzel yüreği varki yüreğinin güzelliği yüzüne yansıyor.MUTLULUKLAR HEP SENİNLE OLSUNhihoyyyt

Canım arkadaŞım.senİ Çok sevİyorum

anam anam anam yirim ben bu dalinanayı yaawww

ne güzel yazmışsın kıssss öperimmm yanacıklarından bibeeemmm

ben de seni çok seviyorum ilanı aşk ediyorum
Şeniza.s.:1hug:

sen beni düğününe çağırma bir bakayım
spoanın en büyüğü gelicek!
:lepi:
anarşik karı seni!

allah nazardan saklasın cok guzel olmussun.elbısende cok guzel ve sana cok yakısmıs.e artık allah tamamına erdırsın.mutluluklar

Zaten güzel kızsınn burda iyice bi güzel gördüm seni..a.s.
Maşallahh Allah nazarlardan saklasın,bir yastıkta kocayın :nazar::nazar:

sen beni düğününe çağırma bir bakayım
spoanın en büyüğü gelicek!
:lepi:
anarşik karı seni!

hee anarşik olmuşek biz yaawww :lepi:nişan yaptım evlenmicem bozacam bu düzeni :roflol::roflol::lepi:

allah nazardan saklasın cok guzel olmussun.elbısende cok guzel ve sana cok yakısmıs.e artık allah tamamına erdırsın.mutluluklar

çok teşekkürler canımmm
Zaten güzel kızsınn burda iyice bi güzel gördüm seni..a.s.
Maşallahh Allah nazarlardan saklasın,bir yastıkta kocayın :nazar::nazar:

çok sağol canısı hepimiz mutlu olalımm

çok güzelsin maşallah tü tü tü

çok teşekürler sen de çok incesin canım benimŞeniz

canım ne kadar güzelsin ve tatlısın.dönüp dönüp tekrar baktı resimlerine.maşallah Allah nazardan saklasın.hemşeriymişiz bi de:) düğün ne zmn kısmetse?

Back