Larissa Gacemer

Yuh bu hatuna çirkin diyen olmuş. Hatun kimdir nedir bilemiyorum ama "bazı yorumlar" baya kıskanıldığını gösteriyor. :)

Gayet havalı ve güzel...

ben dedim hala da diyorum çirkin çirkin çirkin, sana yuh ayrıca
kıskançlıktan öldüm valla hee
artık bu tarz yorumlar yapana mal mısınız diyorum yahu
senin beğendiğini ben beğenmek zorunda mıyım yani, sana ne?
aptal bi suratı var ve itici
git internette bak bakalım herkes bu kadını çirkin buluyor
oynadığı dizideki öteki çirkin rolündeki kız bundan daha güzel

Yalan yok senin yorumunu görmemiştim. Madem öyle demişsin... Lafım sana da öyleyse de bu sinir niye?

Ha bir de kullandığınız kelime... Neyse...

Gülüşü onu itici yapabiliyor. İlginç... Bu arada diziye bi 15 dk baktım. Bu kadar saçma bi iş daha görmedim. İzleyeni de vardır bu dizinin şimdi...

Kız sanki biraz kaba ama çirkin de diyemem. Böyle koca ağızlıları severim ben

''Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği "Survivor"ın ünlüler takımına sürpriz bir isim daha katıldı.

Bu yıl Panama'da yapılacak yarışmada, "Krem" dizisindeki Rüya rolüyle adını duyuran Brezilyalı model Larissa Gacemer de mücadele edecek. Takımın diğer ünlüleri; Barış Manço'nun büyük oğlu Doğukan Manço, oyuncu Cengiz Coşkun, muhabir Nazenin Tokuşoğlu, model Irmak Atuk, eski futbolcu Ümit Karan, fotoğrafçı Bennu Gerede, "Kavak Yelleri"nin Efe'si Dağhan Külegeç ve jokey Erhan Yavuz. Yarışmacılar, 15 Mart'ta Panama'ya gidecek.''

alıntı:spothaber.com

ilk gordugumde cok begenmistim, ama survivoru izledigimden bereli cok itici geliyor yuzu ama cirkin oldugunu soyliyemem

ben beğenmedim pek bu kızı boypos güzel ama yüzüde fena değil ama ne bileyim bana sıradan gelior . makyajsız hali normal . sokakta bir sürü kız var bundan daha güzel yani

Bu kadını çok çok beğeniyorum ya
Cildi dudakları inanılmaz güzel. Sadece biraz duruş bozukluğu var onun haricinde sempatikliği yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…