Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi belirtiler var acaba benim bebegimde de vardı zamanla bütün belirtiler kayboldu lütfen okuduklarinizla korkup endişelenmeyin çoğu bebekte 6 aylık olmadan düzeliyorMerhabalar,
43 günlük bebeğim var. Laringomalazisi var. Bu tanıyı alan annelerin tecrübesine çok ihtiyacım var. Gerçekten çok tedirginim.
Doktoruna yazdığım mesajı size göndereyim.Hangi belirtiler var acaba benim bebegimde de vardı zamanla bütün belirtiler kayboldu lütfen okuduklarinizla korkup endişelenmeyin çoğu bebekte 6 aylık olmadan düzeliyor
İnşallah geçer geceleri uyumuyorum başında bekliyorum emzirirken sürekli memeyi çekiyorum boğulacak sanıp. Yavrum kızıyor bana.Hangi belirtiler var acaba benim bebegimde de vardı zamanla bütün belirtiler kayboldu lütfen okuduklarinizla korkup endişelenmeyin çoğu bebekte 6 aylık olmadan düzeliyor
Aynı belirtilerdi bizimde 4 ay civarı geçti internette çok korkunç şeyler yazıyor onları okuyup moralinizi bozmayınİnşallah geçer geceleri uyumuyorum başında bekliyorum emzirirken sürekli memeyi çekiyorum boğulacak sanıp. Yavrum kızıyor bana.
Peki nelere dikkat ettiniz? Ne yaptınız süreç içindeAynı belirtilerdi bizimde 4 ay civarı geçti internette çok korkunç şeyler yazıyor onları okuyup moralinizi bozmayın
Yani yapabilecek birsey yok aslında. Benim bebegimde daha çok gece uyurken ses geliyordu bende sizin gibi uyuyamazdim sonra zamanla alıştım. Emzirirken zorlanıyorsa makas yapın elinizle süt akışını azaltıp emzirebilirsinjz yada öncesinde sağım yapabilirsinizPeki nelere dikkat ettiniz? Ne yaptınız süreç içinde
Makas yapıyorum minnak küçük eliyle elimi çekiyorYani yapabilecek birsey yok aslında. Benim bebegimde daha çok gece uyurken ses geliyordu bende sizin gibi uyuyamazdim sonra zamanla alıştım. Emzirirken zorlanıyorsa makas yapın elinizle süt akışını azaltıp emzirebilirsinjz yada öncesinde sağım yapabilirsiniz
Umarım geçer ki yüzde 90 geçer içinizi ferah tutun bugünlerin tadını çıkarınMakas yapıyorum minnak küçük eliyle elimi çekiyorUmarım sizinki gibi hemencik geçer
Herhangi bir şikayetiniz kalmadı değil mi ?Aynı belirtilerdi bizimde 4 ay civarı geçti internette çok korkunç şeyler yazıyor onları okuyup moralinizi bozmayın
Hayır 4. Ayda bütün belirtiler ortadan kalktıHerhangi bir şikayetiniz kalmadı değil mi ?
Rabbim şifalar versin inşallah. Erken doğumla da alakası yok diyorlar bu laringamalozinin. Yani kimden duysam normal zamanda doğum yapanlarda da olanlar var ama bilemiyorum. Tedavisi zaman'mış. İnşallah bir an önce iyileşir. Ek gıdada falan inşallah sorun olmaz. Hırıltı zaten devam ediyor. Siz gittiniz mi KBB ye peki ?Merhaba benim bebeğimde bronşit tanısıyla 4 gün yoğun bakımda yattı 13 gündürde serviste yatıyoruz bu hastalığın teşhisi konuldu bogazından kamerayla inerek ciğerlerine bakıldı hem ciğerleri dolu sıvı alındı hemde ağır laringomalazi teşhisi kondu bizi çocuk kbb a yönlendirdiler bu süreçte ne yapacağım bilmiyorum erken doğdu 36 haftalık
Evet hastaneden çıktı 3 farklı bu konuyla ilgilenen doktora gittik çok aşırı olmadığını ama beslenmede zorlandığı ve zayıf olduğu için yapalım dedi bir doktor fakat diğeri gerek olmadığını zamanla geçeceğini söyledi gastaronamiye yönlendirdi mama değişikliği beslenme düzeni yapıldı ama 2 gündür o mamayıda yemiyor ve kusuyor pazartesi tekrar gideceğimRabbim şifalar versin inşallah. Erken doğumla da alakası yok diyorlar bu laringamalozinin. Yani kimden duysam normal zamanda doğum yapanlarda da olanlar var ama bilemiyorum. Tedavisi zaman'mış. İnşallah bir an önce iyileşir. Ek gıdada falan inşallah sorun olmaz. Hırıltı zaten devam ediyor. Siz gittiniz mi KBB ye peki ?