Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hangi belirtiler var acaba benim bebegimde de vardı zamanla bütün belirtiler kayboldu lütfen okuduklarinizla korkup endişelenmeyin çoğu bebekte 6 aylık olmadan düzeliyor
Hangi belirtiler var acaba benim bebegimde de vardı zamanla bütün belirtiler kayboldu lütfen okuduklarinizla korkup endişelenmeyin çoğu bebekte 6 aylık olmadan düzeliyor
Doktoruna yazdığım mesajı size göndereyim.
Hocam merhabalar,
İki gecedir ..... nefes alamıyor gibi sesler çıkarıyor. .... ilk doğduğu zaman da bu ses gibi ses çıkarıyor idi. Ancak bebektir normal dedik, doktorlar da bir şey demedi. Ses çıktığı an denk gelip kaydedemedim. Ama aynı sesi çıkaran bir bebeğin videosunu sizinle paylaşıyorum. Özellikle yatarken(en çok sırt üstü) ve beslenirken artıyor. Bu gece emerken çok hızlı soluk alıp veriyordu, sürekli olarak korktuğum için ayırıp soluklanmasını bekledim. Buna karşılık en son şu videodaki sesi yüksek bir sesle 8 10 defa belki tekrarladı. Tıkanıyor diye dik kaldırıp sırtına vurmak dışında bir şey yapamadım. Kendiliğinden geçti. Dün gündüz de biberonla beslenirken (80 cc anne sütü+probiyotik içerken) 4 kez tıkandı ve bu ses eşlik ediyordu. Bir önceki gece de yalnızca yatarken uykusunda 3 5 kez o sesi çıkardı. Gün içinde de aynı sesi çıkarıyordu. Ancak normal buluyorduk. Tıkanır gibi olma eşlik edince korktuk ve size danışmak istedim. Gerekli görmeniz halinde muayene için size getirebilirim.
Yani yapabilecek birsey yok aslında. Benim bebegimde daha çok gece uyurken ses geliyordu bende sizin gibi uyuyamazdim sonra zamanla alıştım. Emzirirken zorlanıyorsa makas yapın elinizle süt akışını azaltıp emzirebilirsinjz yada öncesinde sağım yapabilirsiniz
Yani yapabilecek birsey yok aslında. Benim bebegimde daha çok gece uyurken ses geliyordu bende sizin gibi uyuyamazdim sonra zamanla alıştım. Emzirirken zorlanıyorsa makas yapın elinizle süt akışını azaltıp emzirebilirsinjz yada öncesinde sağım yapabilirsiniz