lareks parke kullanan var mı?

tatu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2008
342
6
kızlar ya çok kararsızım.
yeni evimize parke yapılıyor ve ben beyaz rengi sevdiğim için beyaz seçtim.
vario markasının lareks modeli. çok şık duruyo fakat tırtık tırtık olduğu için içime şüphe düştü.
acaba aralarına kir dolar mı diye. ama sonuçta kir dolacak malzemeyi yapmazlardı heralde...
aranızda kullanan varsa bana fikir verebilir mi acaba?.....

Ben kullanıyorum hemde beyaz ...Beyaz hastası olarak oğlumun odasını ve yatak odamı beyaz yaptırdım,çok şık oldu,salon ve oturma odam ağaç parke oralarıda beyaz yaptırcam seneye..kir dolar diye bişey yok merak etmeyin,tabikide toz oluyor ama tırtık olması hiç sorun olmuyor..ben titiz bir insanım,kıl,toz beyazda hemen belli oluyor,ben kuru bezle hemen alıyorum..tertemiz oluyor,şarjlı el süpürgesi alıcam çok rahat olur diye düşünüyorum...

ay sağol canım biraz içimi rahatlattın.
çok beğendim ama aklıma takılmıştı.
bende beyaz hastasıyım. eğer yerlerin fotoğrafı varsa koyabilirmisin? katalogta gördüm ama tam döşenmiş halini bilmiyorum
.

resim sadece oğlumun odasınsan var,yanlız krem gibi durmuş resimde aslında kırık beyaz :)

Son düzenleme:
Ben geçen yaz yaptırdım.. sizin gibi çok beğenerek hevesle
ama çok pişmanım.. bana çok söylediler altından kalkılmıyor bu parkenın yaptırma cok zor oluyor dıe . ama ben inatla yerlerım bembeyaz olsun ıstıyorum dedim .. sımdı cok pişmanım ..
HERGÜN süpürüyorum . 5 dk donuyorum yerde sıyah toz .. vs ..
Hiç temiz durmuyor ev .. ben çok pişmanım.. eğer hala yaptırmadıysanız kesınlıkle onermıyorum.. kullanışlı değil..

X