laptop tavsiyesi

ayyy canım benim çoook teşekkür ederim bu kadar ayrıntılı yardımın için....

senin dediğin bu modele aklım yattı..... bende zaten DELLde kararlıydım en son olarak....
bu pc ücreti ne kadar acaba???

birde canım bu pcnin aynısının ama sadece işlemcisinin i3 olanı değilde i5 olanı varmı??? varsa sence i5 olması daha iyi olurmu??? ve yine varsa birde fiyat ve model numarası nedir???
tabiii sana zahmet olmicaksa öyle bu sorularımın cevaplarını bekliyorum senden canımcım, cevap gelirsede çok mutlu olurum:)

cevap gelmezsede senin canın sağolsun........

NOT: bende sana elimden gelebilicek bi konuda seve seve yardımcı olmak isterim canım.

ayy canım bende senin gibi acelecilik huyu olan biriyim.
inan yemek yerken bile acele ederim, birşey okurken bile hatta
aslında sakin olmak güzel, acelecilik iyi değil hiç bence
ben daha sakin olabilmek için hep çaba sarfediyorum, ve yolda katediyorum....

Dell'i çok çok tavsiye ederim 1000tl'ye çokiyi bir makina alabilirsin

saol canım.
ogün bir alışveriş merkezinde gördüm; 1300tlye DELL marka LAPTOP vardı, çok şaşırdım bu fiyatada varmıymış DELLin laptopu diye, artı 10ay kredi kartına taksit imkanı var.
500ede şu küçüklerinden vardı....
laptopunun iç bilgilerine bakmadım ama şöyle yüzeyden baktım geçtim sadece, bilmiyorum artık içi nasıl... yani özellikleri; içi derken

Ürün Kodu 5010G46H45
Aile INSPIRON
İşlemci Cinsi Intel Core i5-460M işlemci (2.53 Ghz)
Ön Bellek 3MB
Bellek 4096 MB DDR3 (2 X 2048MB)
Maksimum Bellek ( MB) 8 GB DDR3
Bellek Slot Sayısı 2
Sabit Disk 500GB SATA 5400RPM
Ekran Kartı ATI Mobility Radeon HD 5650 1GB
Ekran Boyutu 15.6"
Ekran Tipi WLED
Ekran Çözünürlüğü 1366 X 768
Optik Sürücü 8x DVD+/-RW
Ses Kartı var
İşletim Sistemi Windows 7 Home Basic
Faks Modem yok
Network Kartı 10/100 Ethernet
Kamera Var (1.3 Mega Pixel)
I/O Port (3) USB 2.0 (1) Combo E-SATA/USB 2 0 HDMI™ and VGA 1 Half Mini-card Slot 1 Headphone Jack, 1 Microphone Jack
Bluetooth var
Wireless 802.11 g/n
Ağırlık (kg) 2,70 kg.
Garanti ( Yıl, Açıklama) 2 Yıl yerinde Garanti
Pil Tipi - Ömrü 6 Cell Lithium-Ion
Web Adresi Dell
Klavye Q Türkçe
Mouse TOUCH PAD
Ekran Kartı Büyüklük 512 MB - 1 GB

Dell Inspiron N5010 i5-460M 2.53 4GB 500GB 15.6"

Marka: Dell
Model: 5010G46H45

Fiyatı: $1,218.52+ KDV
İndirimli Fiyatı $1,015.43+ KDV
TL Fiyatı: 1.632,81 TL+ KDV
KDV Dahil: 1.926,72 TL

tahmını pıyasa fıyatı bu durumda

Ayrıca i3 : 2 gerçek 4 sanal çekirdektir.
i5 : 2 gerçek 4 sanal çekirdektir.(i5 750 gerçek 4 çekirdektir.)
i7 : 4 gerçek 8 sanal çekirdektir.

çok teşekkür ederim canım....
sevgiler

günaydınlar millet:))

kızlaaaar, özellikle sevgili qaRismacığııım size birşey sorucaaaam

benim şuan elimde bi miktar param var, elime tüm para geçmişken şu laptop işini hallediyim istedim.
yalnız
qaRismacım senin tavsiyen olan ilk laptopu ===> "DELL CONSUMER ~ INSP-5010/J38F33"ü konyada hiçbiyerde bulamadım( ben konyada ikamet ediyorum. bu senin tavsiyen olan modeli sadece sanal pc satış yerlerinde buldum nette, onlarda istanbul gibi bana uzak yerlerdeler hep vede güvenemiyorum böyle sanal pc satış sitelerine pc hakkında falan pek bilgiye sahip olmadığım için. fiyat 1000tl ve o site PCDEPO.COM. 1-2 başka sitede daha var aynen.
senin bu pc satış siteleri hakkında fikrin nedir acaba?? site önerin varmıdır???
olduki siteden alırsam kandırılıp kandırılmadığımı nasıl anlayabilirim???
benim için 1000tl de az para değil yani.....

diğer önerdiğin i5li pcde zaten şuan için bana fiyat olarak pahalı geldiği için ona hiç bakamadım zaten.

şöylede bir durum var; durum böyle olunca bende konyada bi pcye baktım, bu modele ne dersin?? iyi dermisin buna, bu modeli al tavsiye ederim dermisin bu model için?? fiyatı 1,300tl ve galiba hediyesi falan yok çanta vs gibi. ===> "DELL 5010-T48H43 İNSPİRON NOTEBOOK"

http://www.metro-tr.com/servlet/PB/menu/1075974_pviewer_l8/index.html?view=flash&item=1185696 __sayfa2de

sabırsızlıkla cevaplarınızı bekliyorum
şuan çok heycanlıyım; laptop almayı çok istediğim için:))

para az olunca bi insanda; işte insan böyle kılı kırk yarıyo bişey alırken......
:44:

galiba heycandan çenem düştü biraz

Son düzenleme:

Verdııgınız lınkdekı urunu tam olarak ınceleyemedım dogrusu bı yorum yapamıcam onun ıcın fakat tavsıye ettıgım dell urunu almak ıstersenız bız satısını yapıyoruz ankaradan gonderebılırız maıl adresıme ulasabılırsınız

Bir öNerim daha olucak size Hp Marka Ozellıller Söyle

İNTEL Cİ5 -460M 2.53 GHZ 3MB İŞLEMCI
CHİPSET İNTEL HM55
EKRAN 15.6
1GM RADEON 5470 HARİCİ EKRAN KARTI
3GB DDR 3 1333MHZ RAM
500 GB 5400 RPM HARD DISK
DVD-RW DL
BLUTEOOTH YOK
KART OKUYUCU WAR
DAHİLİ HOPARLÖR
ETHERNET 10/100 MBİT
KABLOSUZ AĞ WİRELES
PORLAT USB,VGA,HDMİ
AGIRLIK 2.5 KG
KAMERA WAR

665$+KDV BU URUNUDE TAVSIYE EDERIM BI DUSUNUN ISTERSENIZ

ilginiz, alakanız ve yardımınız için gerçekten çok teşekkür ederim size.....
sevgiler

bende artık laptopumu almış bulunmaktayım:))

kısmet DELL_N48H43e imiş....
şimdilik memnunum bakalım bu laptoptan, en güzellerinden biride yerinde 2yıl garantili oluşu.
alalı 4gün oluyo ve bu 4günde sadece 1saat laptopuma vakit ayırabildim; düğün koşturması içinde olduğumuz için.... bu yoğunluğum dolayıda buraya cevabımı geç yazmış bulunmaktayım, özelliklede qaRismacığıma.....

baktım elimde tüm param var, bakalım ilerde hemen elime geçebilicekmi bu kadar para dedim kendime, taksitte pek uygun değil şuan için bana, laptop alma günü için gün bugündür dedim ve gittim aldım

iyide ettim benceD

laptopu alırken babam bana şunu dedi; "kızım sen büyümicenmi daha" dedi
ne alakaysa

zaten evleniyorum çok yakında, ayrılıyorum ailemden artık
ağlamamak elde değil gerçekten böyle olunca

şuan şu parçayı dinliyorum, iyice duygulandım parçanın etkisiylede;
ORHAN HAKALMAZ_KARA TREN
.

neyse ben kaçıyorum; bunlar olacak, dünya böyle gidiyo işte....
herşeyin hayırlısı....

İyi günler. Benim casper marka laptopum durduk yere bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor diye yazı çıktı. Altında da DPC_WATCDOG_VİOLATİON hatası yazıyordu. Bu yüzden servise verdik. Servisten 20 günde zar zor alabildik. doğru düzgün bilgi de vermiyorlar. İstanbuldan parça getirdik DVD player falan yükledik dediler. Bir de üzerine 45 tl aldılar. Bir gün sonra aynı mesajı yine aldık kendi kendine kapanıyor. Bu servis sorunu halletmediği halde 45 tl yi niye aldı? Bu hata kodu neden çıkıyor? Bıktık artık. Mayıs ayında aldık laptopu 2 hafta içinde siyah bir ekran çıkıyordu bir de hatırlayamadığım yazılar çıkıyordu. Aldığımız yere götürdük yeni ürünle değiştirdiler.Biz de iyi markadır diye casper almıştık. Casper çok kötü bir markaymış. bin pişman olduk. Herkesi de uyarıyoruz. Casper almayın diye. serviste çalışanlar da hiç ilgili değil. Müşteriye cevap vermek bile zorlarına gidiyor.Bir de tv de reklam yapıyor. senin hayatın senin teknolojin diye

Kullanacağın işleve göre özelliklerine bakıpta almalısın. gündelik,oyun için,iş için hepsi için farklı özelliklere sahip bilgisayarlar var. ben sana Samsung'u önereceğim. satıcıların dediklerine sakın bakma. çünkü insanı kazıklıyorlar. iyice bir araştırma yap. Samsung hem kaliteli hemde çok güzel tarasımlara sahip. Samsung,Asus,Lenova çok iyi markalar. Ben Samsung laptop'umu 3 sene sorunsuz kullandım sanada tavsiye ederim. Ona keza, Asus'ta çok iyi bi marka. İşletim sistemi göze alındığında, ''Süper Performans''Lı bilgisayarlar üretiyorlar.

Lenova da çok güzel. bütçeye uygun. yani kısaca bu üç markadan birini al derim. pişman olmayacaksın...

Şuan Hp'nin bir kaç ürünün de indirim var ekran kartları da fena değil. Onun dışında MSI bilgisayarlarda da indirim var genelde yüksek fiyatlı bilgisayarlar ama ekran kartları çok iyi oyun için üretilmiş bilgisayarlar ama normal kullanım için modelleri de var ekran kartlarının iyi olabileceğini düşünüyorum istiyorsan bir araştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…