ben ve benim çevremde kullanan yok ama daha beğenilen ve tavsiye edilen modelleri almanı tavsiye ederim ..dell markası benim için sanki daha arka planda gibi kalıyor bu piyasada
arkadaşım bende deel kullnıyorum ii bi marka bence.2006 da almıştım yurda bile gitti geldi üniverstedeyken tık yoköle ozman çift çekirdek falan muhhabbeti çok yeniydi alamamıştım.dell iyi bi marka dikkat ettiysen maliyelerde vergi dairelerinde yıllarıdr kullnılan bilgisayarlar hep bu markadan.ama içeriğide önemli tabi.işini görcek kadar olsun yeter ne kadar çok fonksyon o kadar karmaşaya sebep olur gibi benim mantığım bu yönde bulaşık makinesi gibi 2 programlıda yıkıyo 8 programlıda. hızlı olsun yeter gibi.içeriğini araştır bence marka o kadarda önemli değil
ben sony vaio kullanıyorum. alırken aradığım ilk özellikler hızlı olması, belleğin yüksek olmasıydı. diğer özellikler geri plandaydı.
kardeşim senin gibi görüntü kalitesi iyi olsun, hızlı ve oyun oynama amaçlı araştırdı. toschiba aldı o da.
2mizin ortak düşündüğümüz nokta ise önceden başka ürünlerini kullanıp memnun kaldığımız markaları tercih ettik. ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum hemen herşeyinden memnunum. görüntü kaliteside güzel. arkadaşlarım kendi laptoplarına göre nerdeyse hiç ısınmadığını söylediler.
kardeşiminki daha 1 yıl olmadı ama o da memnun şimdilik.
umarım yardımcı olabilmişimdir.
ay kendime güldüm şu an.laptop alacaktım ben son anda karar değiştirdim ( bir gecede fikrim değişti)şöyle oldu anlatıyım hemenarkadaşımın evindeydim.onun laptop'uyla uğraşıyorum.malum laptop da kucağımda.birden bacaklarım aşırı derecede ısındı ve laptop kendi kendine kapandı.soğuması gerekiyormuş.film izlemeye çalıştım ama ekran küçük olunca pek keyif alamadım.zaten şarjı bitiyor fişe takıyorsun ve yine masaüstü olarak kullanıyorsun uzun süreli kullanım için pek uygun değil ve ben bütün gün bilgisayar başından kalkmadığımı bilirim.yaz da geliyor artık hiç kalkmam ayrıca ev dışında da bilgisayar bana hiç lazım olmuyor.
bu sebeplerden ötürü laptopun benim ihtiyaçlarımı karşılamayacağına karar verdim ve eski masaüstüme elveda deyip casperdan iyi bir model aldım.20'' ekranım var.ekran kartım da 2gb.çok rahat film izleyebiliyorum.yani kararımdan ötürü mutluyum.ama lenovo'da hala aklım kaldı onu da söylemeliyim
meyracım sen ne yaptın ? aldın mı laptop?
ilahi:)))
hayırlı olsun güle güle kullan canım bilgisayarını....
hayır ben henüz almadım ama alıcam canım en yakın ve uygun vakitte.
bende çok araştırdım laptop markaları konusunda ve marka olarak büyük ihtimal DELL marka alıcam.
DELL marka biraz tuzlu ama olsun, iyi olsunda sorun değil....
laptopu aldığımda unutmazsam yazarım buraya canım yine....
laptop almaya karar verdim.daha çok film ve dizi izliyorum ben bilgisayardaşu an kullandığım bilgisayarın ekran kartı kötü.görüntü kalitesi kötü olan videoları izleyebiliyorum ancak.hd videoları asla izleyemiyorum.kare kare gösteriyor,takılıyor.deli oluyorum resmen :84:
laptopta aradığım en önemli özellik ekran kartının iyi olması.hd videoları sorunsuz izlemek istiyorum.siz hangi marka laptop kullanıyorsunuz kızlar? tavsiyelerinizi rica ediyorum
sağol tatlım.sana da hayırlı olsun.güzel günlerde kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?