laptop almaya karar verdim.daha çok film ve dizi izliyorum ben bilgisayardaşu an kullandığım bilgisayarın ekran kartı kötü.görüntü kalitesi kötü olan videoları izleyebiliyorum ancak.hd videoları asla izleyemiyorum.kare kare gösteriyor,takılıyor.deli oluyorum resmen :84:
laptopta aradığım en önemli özellik ekran kartının iyi olması.hd videoları sorunsuz izlemek istiyorum.siz hangi marka laptop kullanıyorsunuz kızlar? tavsiyelerinizi rica ediyorum
acer almada ne alırsan al canım ciddi anlamda çok kötü
cnm benim laptop un markası lenovo Y550 ve çok seviyorum ekranı led ekran hd filmler de harika görüntüsü var zaten tuş takımının üstünde dokunmatık tuşlar var ve orada sinema moduda var ışık ayarı yapabılıyorsun.2 usb girişi.tv için hdmı girişi, kart okuyucu var 2megapixel kamerası var..teknik servis olayı harika çok ilgileniyorlar kapından gelip kurye ile alıyorlar yine kapına bırakıyorlar.fiyatı galiba 1500 civarı..bilenler bilir içindeki parçaların markası IBM çok kaliteli bir marka
Bu adi israilliler kansızlar mansızlar ama bişey yaptılar mı yapıyorlar boğasım var hepsini
cnm benim laptop un markası lenovo Y550 ve çok seviyorum ekranı led ekran hd filmler de harika görüntüsü var zaten tuş takımının üstünde dokunmatık tuşlar var ve orada sinema moduda var ışık ayarı yapabılıyorsun.2 usb girişi.tv için hdmı girişi, kart okuyucu var 2megapixel kamerası var..teknik servis olayı harika çok ilgileniyorlar kapından gelip kurye ile alıyorlar yine kapına bırakıyorlar.fiyatı galiba 1500 civarı..bilenler bilir içindeki parçaların markası IBM çok kaliteli bir marka
toshiba yı tavsiye ederim gerçekten güzel bi bilgisayar .casper ı pek bilmiyorum ama toshiba gerçekten sağlam bi marka pek rastlamadım çevremde şikayet eden
şimdiden güle güle kullan canım ben 1 senedir kullanıyorum hiçbir arızam olmadı ssadece benım hatamdan dolayı,sinirlenip kapağını sert kapatmıstım ekranla klavye arasındaki o bağlantı yeri kırılmıştı servisi aradım gelip aldılar yapmışlar sağolsunlar 3-4 gün sonra getirdiler..ufak bır sehırdeysen bulman gerçekten zor çünkü eşimle ben çok gezeriz teknoloji marketlerini ama hiç rastlamadık bu modele internetten daha kolay alabılırsın sanırım canım
bir güzel özelliği daha var canım format atman çok kolay öyle cd ile key nosu felan uğraşmıyorsun klavyede bir tuş var ona bastıktan sonra formata geciyor ..onarım yapıyor ...geri tarihe gidiyor silinmişleri çıkarıyorsun böylelikle ...hepsi kendi içinde saklı
canım gerçekten çok teşekkür ederim sana bu modeli tavsiye ettiğin için.dünden beri araştırıyorum.yorumlarını falan okudum başka yerlerden.kullanan herkes çok memnun.tam benim aradığım özelliklere sahip.dediğim gibi ben özellikle film ve dizi izlemek için istiyordum.ses kalitesi de çok iyiymiş.
başka taksitlerim var.onların bitmesini bekliyorum.mayıs sonu gibi alacağım ve ne yapıp edip bu laptopu bulacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?