Laporoskopi

hmart27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
43
21
38
38
Mrb arkadaşlar Bişi soracaktım ben Bi hafta önce rahim filmi çektirdim sol tarafım tıkalı sağ tarafımda hafif açıklık varmış laporoskopi yaptırman lazım Dedi yoksada sonun tüp bebek Dedi 5 yaşında oğlum var ve normal yolla hamile kaldık oğluma şimdi ikinciyi istiyoruz neden olmuo dedik film çekildim sonuç bu çıktı Antep de laporoskopi yapan iyi Bi Dr var mı yardımcı olur musunuz

merhaba canım laparoskopi oldunmu??

Merhaba, Bende 7. haftada sol yumurtalık kanalında dış gebelik olduğu tespit edildi. Tespit Medical Park Pendik hastanesinde Opr. Dr Elif Uruç ve Dç Dr. Murat Bozkurt tarafından yapıldı ve Kapalı yöntem lakoroskopi ameliyatıyla 1 günde sağlığıma kavuştum. Allah doktorlarımdan razı olsun sadece bunun için müdahale edeceklerdi ama içeride geçirdiğim bir enfeksiyon sebebiyle farklı hasarlarda görülmüş ve onları da tedavi etmişler. Hem doktorlarım hem hastaneden çok memnun kaldım. bu ameliyatın bu tür avantajı da oluyormuş korkmayın kızlar önemli olan erken ve doğru teşhismiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…