Laparoskopi

Gokce_Aybuke

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
14
0
6
34
İstanbul
Merhaba burada yeniyim. 17 yaşındayım. Adet gecikmesi diye doktora gittim ve sağ yumurtalıkta düşük riskli yaklaşık 5cm çapında solid kitle bulundu. Doktor laparoskopi yapılması gerektiğini söyledi ve bu hafta işlem gerçekleştirilecek ama korkuyorum. Nasıl bir işlemdir? Operasyon sonrası beni neler bekliyor? Bilgisi olan yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim

Bence laparoskopiye karar vermeden once bi sogan kürü yap derim.bende 22 yasindayken laparoskopi ile yumurtaligimdan 75mm kist alindi.hicbir sikinti cekmedim.3 gunde ayaga kalktim.ileriki yillarda da hicbir sikinti cekmedim.ama k.k da sogan kürü ile ilgili seyleri okuduktan sonra keske yapsaydim dedim.dogal yoldan da o kistler yok olabiliyor.bosuna stresti anesteziydi kendini uzmemis olursun...bi dene belki yok eder...

Doktorlara sordum işe yaramaz dediler. Şuan laparoskopi tek çözüm gözüküyor. Ama baya korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…