laparoskopi ve histereskopi sonrası hamile kalan var mı ?

hasretim_

الوارث Ya Vari
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
2.488
42
48
İzmir
ben pazartesi günü laparoskipi ve histereskopi oldum operasyonum gayet başarılı geçti iyi ki de olmuşum dr rahim kanalın da polip yani et parçası bulmuş rahim ağzını tıkayan ve rahimim de çok az aypıkşıklık varmış sol tüpüm de ve yumurtam da gayet sağlıklıymış (sağ tüpüm yok dış gebelikten dolayı almak zorunda kaldılar o yüzden tek tüplüyüm ) dr bundan sonra herşeyin daha kolay olacapını söyledi işimiz artık daha kolay dedi inşş dediği gibi de olur rabbim herkes gibi bana da hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar nasip eder haftaya da dr kont. var acaba ne kadar korunmam gerecek inşş çok fazla uzun olmaz da bi an öce hamile kalabilirim gerçekten anne olmak çooook ama çoook istiyorumm

böyle bi opersayon yaşayıp yada duyan ve hamile kalanlar var mı acaba kızlar cevaplarını bilgilerini bekliyorum sizden

merhaba canım ben mayısta laparoskopi oldum bı sorun olmadıgını ögrendık yanı benım hsg yerınne ayrıntılı olması acısından bu operasyon yapıldı ben hala hamılee degılım tedavı göruyorum inş sen hamıle kalabılırsın

Merhaba,,

tamda ilgilendiğim konu... Bende cuma günü olacaktım ameliyatımı ama faranjit oldum yaptıramadım.. kısmet önümüzdeki ay adetine (
Sen nerde oldun kimdi doktorun... biraz süreci anlatırmısın ?

inşş canım sen tez zaman da hime kalabilirisn rabbim ginlüne göre nasip etsin benim tam aksine bi çok sorun buldu dr çok şükür de hepsi de halledildi operasyon sırasında da tekrar bi sıvı geçişi sağlamış tüplerden işi garantiye almak için sağolsun dr çok ilgilendi bakalım haftaya kon ne diyecek merakla bekliyorum

ne güzel canım tam konu denk gelmiş demek bu ara da çok çok geçmiş olsun inşş bi an önce toparlanıp sağlığına kavuşursun
valla canım ben izmirde oturuyorum özle bi hastane yapıldı dr bu konuda çok yeterkli başaralı biriydi zaten operasyon da çok başarılı geçti allahın izniyle ben aynı zaman da histereskopi de yapılmasını istedim dr onayladı hem alltan hem üstten bakılsın dedim iyi ki de istemişim rahim kanalın da ağzın da kocamam bi et parçası polip buldu
genel anestezi altında yapılıyo zaten uyandığında hiç ağzın sızın olmuyo göbek etrafında bi kaç mm küçük kesikler var sadece 1 gece yatış yapıp hemen ertesi güne taburcu oluyosun allha şükür şu an ne ağrım ne sızım var ayaklandım bugün temzilik bile yaptım
merak ettiğin bişey olursa seve seve cavaplarım canım

Benimde hem laporoskopi hem histereskopi olacak.. rahimede bakılacak... adetin bittiği gün yapıldı dimi senin ameliyatında.

benimde birinde hidroselpenksten birinde de hasardan bahsedildi... açılıp bakılcak tüplere ... inşallah hayırlı sonuçlarla çıkarım bende geçmiş olsun canım inşallah tez zamana bebeğine kavşursun... cümlemizle birlikte :))

inşş canım hayırlsıyla sende çıkacaksın sorunlar halledilmiş şekil de alahın izniyle valla canım benim adetim biraz gecikmişti dr şimdi tam zamanı yapalım dedi normal de adetten 1 hafta sonra yapılıyomuş rahimin tezmilenmesi gerekiyomuş dr bana daha fazla zaman kaybı olmaması için hemen yaptı
bi de canım ben bı dış gebelik geçirmiştim 2 yıl önce benim sağ tüp yok orda yapışıklıktan şüphelnemişti ve zaten de öyle olmuş ama bizim için en önemlisi sol tüp ve yumurtam dr genel de oraya yoğunlaşmış yani tek tüple hamile kalmaya çalışıyorum işte :26:

amiiiin canım rabbim isteyipte hayal edenlere hepimize versin inşşşş

benimde olayım solda :)) sağ tarafımda 1,5 senedir takipteyim hiç ymurtam olmadı, hep solda oluyo..ama inşallah hem sağı hem solu kurtarırlar bide kafayı tek tüpüm var diye yorarım ben :)

benimde olayım solda :)) sağ tarafımda 1,5 senedir takipteyim hiç ymurtam olmadı, hep solda oluyo..ama inşallah hem sağı hem solu kurtarırlar bide kafayı tek tüpüm var diye yorarım ben :)

ne kadar tuhaf dimi canım ya benim aksine hep sağda oluyo hr ay 4 yada 5 yumurtam hepsi 20 yada 21mm çapında gel de isyan etme işte rabbim nasıl nasip ettiyse o şekil de oluyo işte keşke benim sol taraf o kadar çalışsa kısmet tabi her işte vardır bi hayır derler

hiç kafanı takma canım rabbim isterse tek tüpten bile olur yeter ki nasip etsin benim vardı ama şimdi yok allahıma binlerce kez şükürler olsun diyorum yine de bi umuudm var hiç olmazsa tüp bebekle şansımı denerim

merhabalar,
bugün sabah yumurtalarım toplandı. 7 yumurtadan 6 tanesi iyiymiş. perşembe günü transfer yapılacak inşallah.. inşallah tutar..dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar..

merhabalar,
bugün sabah yumurtalarım toplandı. 7 yumurtadan 6 tanesi iyiymiş. perşembe günü transfer yapılacak inşallah.. inşallah tutar..dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar..

maşallah canım ya çok güzel bi haber bu inşş hep böyle devam eder rabbim sonun da nasip eder minnoşunu dualarım seninle canım hiç merak etme sen allahım inşşşşşşşşşşşşşşşşş hayırlara vesile eder

bu ilk tüp bebek denemem dimi canım, tabi 3 aşılaman da var :44:

bu gün doktorumun haberine göre 4 tanesi döllenmiş...perşembe 2 tanesini transfer edecek.. evet ilk denemem canm..inşallah ilkinde tutar.. güzel dileklerin için teşekkürler canım...

mrb cnm bende bu konuyla ilgileniyorum sen nerde yaptırdın histeroskopini ?

bu gün doktorumun haberine göre 4 tanesi döllenmiş...perşembe 2 tanesini transfer edecek.. evet ilk denemem canm..inşallah ilkinde tutar.. güzel dileklerin için teşekkürler canım...
ayy maşallah canım rabbim inşş işinizi gücünüzü rast getirisn canım benim bu ay hamiş haberini bekliyorum canım dualarım seninle rabbim inşş nasip eder
mrb cnm bende bu konuyla ilgileniyorum sen nerde yaptırdın histeroskopini ?

slm canım

valla canım ben kuşadasın da yaptırdım doktorumdan çok memnunum iyi ki de yaptırmışı diyorum şimdi benim laporoskopi ve histerskopi aynı anda oldu

slm canım

valla canım ben kuşadasın da yaptırdım doktorumdan çok memnunum iyi ki de yaptırmışı diyorum şimdi benim laporoskopi ve histerskopi aynı anda oldu[/QUOTE]

slm cnm cevabın için teşekkür ederim rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin inşallah doğal yolla hamiş kalırsın ben istanbuldayım hala histeroskopi yaptırabileceğim bi doc yada hastane bulamadım allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

slm canım

valla canım ben kuşadasın da yaptırdım doktorumdan çok memnunum iyi ki de yaptırmışı diyorum şimdi benim laporoskopi ve histerskopi aynı anda oldu

slm cnm cevabın için teşekkür ederim rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin inşallah doğal yolla hamiş kalırsın ben istanbuldayım hala histeroskopi yaptırabileceğim bi doc yada hastane bulamadım allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun[/QUOTE]

sende çok sağol canım iyi dileklerin için inşş rabbim hepimize hayırlı bi evlat nasip eder
canım sen aslında bende daha şanslısn çünkü ist çok iyi dr ve hastaneler var bu laporoskopive hisreteskopi alanında bence alanında en iyileirndebn birini bul araştır

sanırım sen hamilesin şimdi ne güzel inş hayırlısıyla kucağına alırsın canım bende dış gebelikden ameliyat oldum sağ tüpüm alındı daha sonra rahim filminde sol tüp kapalı gözüktü şimdi onun için ameliyat olucam sen ne kadar sonra hamile kaldın? senn de tüp kapalı mı gözüküyordu? birde tedaviyle mi hamile kaldın ? cevap verirsen çok sevinirim canm

evet canım çok şükür hamileyim rabbimin izniyle benim sol tüp te bi sıkınıtı yoktu canım ama işte o kadar tedaviye hiç cevap vermedi ben laparoskopi ve histereskopi sonrasın da 3 aşılama oldum 3 de negatifle sonuçlandı vee eylül de ilk tüp bebek denemem de hamile kaldım allah şükürler olsun
sol tüpüm açık ve sağlamdı ama olmayınca olmadı kuzum nasip böylemiş inşş sende bi an önce kavuşursun bebeğine

sağolasın canım inş görürüm bende o günleri bende pcos var zaten umutlu olmaya çalışıyorm ama görünen o ki tüp bebek tek çarem olcak ilkinde tutar inş benmde Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

Merhaba bayanlar benimde doğuştan sadece bir tupum var onunda yapısal bozukluğu olabilirmiş bende sizin gibi histeroskopi ve laporoskopi olacagim
Normal gebelik olabilir mi tupu gördükten sonra soyleye bilirim dedi doktor
Sizden hamile kalan baska oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…