Gebeliğe Hazırlık Laparoskopi sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana hiç bu riskleri ve detayları konuşmadılar 1 ay oluyo ameliyat olalı şimdi çocuk denemesi yapıyoruz durum ne olur bilmiyorum inşallah kötü bi sonuç olmaz

Merhaba bende bu kürü duydum benimde sağ tüpüm alındı sol tüpümünde tıkalı olduğunu öğrendim 25 Ekim'de ve tüp bebek dediler bize. Köprüden önceki son çıkış diyerek bu ay bu maydonoz süt kürünü deniyorum . Sütün içine maydonoz atıp kaynatıyorum sonrasında başka kaba alıyorum buharında oturuyorum 15 dk biraz durması zor çünkü çömelme vaziyetinde belime havlu sarıyorum sonrasında hemen değerlendirip kalkmadan yatıyorum o şekilde uyumaya çalışıyorum hatta. Duşumu sabah alıyorum. Tüm tuşlara basma modu dayım şuan

Merhaba teşekkür ederim bilginiz için Rabbim tez vakitte kucağınızı doldursun moralinizi yüksek tutun ikimizde aynı durumdayız deneyin sonuna kadar zarar gelmez sonuçta bende deneyeceğim :) Adetim 3 gün gecikti test yaptım 3 gün önce negatif bekliyorum sabah tekrar yaparım sanırım çok korkuyorum olurum diye Rabbime sığındım bakalım

Sabah sonucunuzu burayada yazın beraber yaşayalım o heyecanı. Bende bu ay deniyorum ama biraz imkansızı oynamak benimkisi bidahaki ay tüp bebek yolları görünüyor. Yinede bir mucize olsun istiyorum henüz yumurtlama üzerinden 3 gün geçti 1 hafta sonra yaparım bende test

Evettt yaptım ve gene imkansızı yakaladım tabiki negatif insan ümit ediyo tabiki tıkalı da olsa mucize istiyo bana da 2 ay sonra yollar gözüktü arkadaşım hayırlısıyla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza Rabbimin izniyle her zaman beni motive eden söz veren de Allah alan da sende negatif çıkarsa üzme kendini Sürece girince inşallah gene karşılaşırız seninle benden önce giriceksin ya :)

Bana hiç bu riskleri ve detayları konuşmadılar 1 ay oluyo ameliyat olalı şimdi çocuk denemesi yapıyoruz durum ne olur bilmiyorum inşallah kötü bi sonuç olmaz
Tüp bebek doktorunu çok iyi seç canım Dç Dr olsun hatta yaşı biraz ileri olsun tecrübe her zaman sonuca daha yakın tutar seni ben tereddüt ettim açıkcası doktorundan neden sana detaylı bir şekilde anlatılmadı herşey bize 2 saate yakın hem görsel hem sözel anlatıldı videolarımız izlendi doktor bilgisayarından görseller açtı gösterdi olabilecek olan şeyleri süreçle alakalı benimle alakalı çok şey anlattı doktorun kim araştırayım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…