- Konu Sahibi Zuzuca
amın canım sağol. şimdi nasıl hissediyorsun kendini. beklentilerin ne ya da ne yapmayı düşünüyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esraberat bana doktorum bir kutu antibiyotik vermişti bende herhangi bi sorun olmadı lap.tan sonra çok az bir şekilde 4 gün kanamam oldu onada kanama denilemez derecede azdı. Laparoskopiden sonra ben adet günüm 7 gün gecikmişti doktorum normal demişti sonraki adetlerim düzenli oldu... inşaallah biran önce sağlığına kavuşursun...
16agustos korkulacak bişey yok bende senin gibi canı tatlılardanım ama inan çok fazla ağrın sancın olmuyor bende sadece ameliyattan sonra 3 gün omuzlarda ağrım olmuştu oda düz yattığımda oluyordu... rahat ol korkacak hiç birşey yok.. Acil şifalar sanada
yazdığım güna adet oldum çok şükür..
merhaba kızlar ben pazartesi histereskopi olucam dr um laparaskopiyide beraber yapabiliriz dedi adetimin 9. günü oluyor ben 3 tüp bebek yaptırdım 4 den önce istedi doktor ama ben tüp bebeği istanbulda yaptırıcam laparaskopiyi keni yaşadığım yerde istanbula çok uzak
pazartesi bunları yaptırım perşembe sonuçlarla beraber görüşmek için istanbuldaki dr a gideceğiz ekin 15 inden sonrada tedaviye başlayacağız bunlar tanısal amaçlı yapılacak görünürde problem yok ama problem varsada düzeltilecek
benim sormak istediğim siz yaptırmışsınız laparaskopi ve histereskopiden 3 gün sonra yola çıkabilirmiyim ağrım çok olurmu çünkü yolumuz uzun adet kanamasında gecikme yada erken olma durumu oluyormu çünkü ben adet olunca tedaviye başlıycam özellikle laparaskopi daha ağırmış tedavi zamanını etkilermi acaba
bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar
yazdığım güna adet oldum çok şükür..