Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bende laproskopi yaptırdım. 6 aydır korunmuyorum ama hamile kalamadım. bunun nedeni ise ameliyat sonnrası yumurtalık etrafında oluşan küçük hasarlar kendini onarmak için bir sıvı salgılarmış. buda yapışıklık meydana getirdiği için hamilelik şanı azalıyor tabi. dr bana aşılama önerdi. bu pazartesi sonuçlarımı alıcam inşlhh hamileyimdir:))hamiş kalan yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bu 2.ayım benim
adet olmak istemiyoprum
lütfen varsa hamiş kalan yazsınnnn
inş bende laparoskopi olcam nasıl biraz anlatırmısın bana merak ediyorum anestezlimi kaç saat kalıyorsun çıktıktan sonra ne kadar zamanda kendine geliyorsun hastanede yatıyormusun şimdiden alıştırıyım ki kendimi korkmıyım dimi :) bende de iki tüpm tıkalı ondan olacağım inş olduktan sonra tez zamanda hamile kalırım artık beklicek ta katim kalmadı bütün psikolojim alt üst oldu düşünmekten stes,sıkıntı yapmaktan,nasıl olacak,ne zamn olacak,nasıl yapıcak sürekli düşünmekten kafayı yicem yakında sırf stres sıkıntı yaptığımdan sinir sıkışması oldu ve şuanda sakinleştirici kullanıyorum bakalım ne 0olacak dileğim en kısa zamanda hamile kalmak...
arkadaşlar,
laparoskopide göbek deliğinizde ve kasıklarınızda 2 cm max 3 cm iz kalıyor ve artık dikişler estetik bu sbebeple zamanla gider hiç sorun etmeyin.. tüprlere gelince.. bi kere itikatlı ve moralli olun.. beni bir arkadaşım doğuştan tek yumurta yani tek tüp bu da ile hamile kaldı.. tüplerin tıkalı ya da tüplerini bağlatmış da olsan en kötü ihtimal tüp bebek yaptırırsın. :)