- 1 Haziran 2019
- 152
- 568
- 18
- 37
- Konu Sahibi CigdemErman
-
gecmis olsun oncelikle kac cm di kistiniz umarim en kisa zamanda hamile kalablirsinizBende 2 gün önce oldum tüp bebeğe başlayalım istersen dedi ama doğal yolları denicem 1 yıl inşallah olurum
Bu nasıl bir rahatsızlık acaba ?Ben 22 Nisan 2019 da laparoskopi ameliyati oldum hamile kalmaya calisiorum aranizda bu ameliyati olup hamile kalan varmi?
Tesekkur ederim size de gecmis olsun... ne tesaduf benim de yarin adet gunum bazen 1 gun gec olabiliyor ama... ben 2 test yaptim bu ayda yok malesefGecmis olsun oncelikli ben de nisan ayinda ameliyat oldum yarin adet gunum bakalim olucakmyim yoksa hamilemiyim merak ediyorum umarim sizde en kisa zamanda hamile kalablirsinizsiz nerede ameliyat oldunuz kapali mi acik mi?
insallah hamileyimdir adet olacagima dair hicbir belirti de yok ama heweslenmek istemiorum yine deTesekkur ederim size de gecmis olsun... ne tesaduf benim de yarin adet gunum bazen 1 gun gec olabiliyor ama... ben 2 test yaptim bu ayda yok malesefinsallah size gelir bu ay bebisiniz... ben adanada universite hastanesinde ameliyat oldum kapali oldu... sizin kapali mi?
3-4 cm arasında giden yapışık kistlerim vardı 3 tane bir tanesi tüpe yapışık konumdaydı. Teşekkğr ederim Allah isteyen herkese nasip etsingecmis olsun oncelikle kac cm di kistiniz umarim en kisa zamanda hamile kalablirsiniz
sizin kistiniz ne zamandır vardı hep 10 cm miydi acaba.. mr da falan sonuç ne çıkıyorduBenim cikolata kisti degildi ama musinoz kistadenom yaziyor sonucumda... tekrarlama ihtimali yuksekmis galiba
Kötu huylu mu demekti bu kistMerhaba ameliyattan 1bucuk sene once farkettim varligini ama daha once yoktu oyle uzun suredir muaynelerde yada ilk hamileliğimde boyle bir sorundan bahsetmedi doktorlar... 10 cmdi ogrendigimde boyutu değişmedi ameliyata kadar... mr a girmedim ama ultrasonda cinsi hakkinda kesin birsey soyleyemiyorlar patolojide cikti kesin sonuc
Iyi huylu sadece yenileme ihtimali yüksekmişKötu huylu mu demekti bu kist
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?