Gebeliğe Hazırlık Laparoskopi sonrasi hamile kalan varmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de nisan ayinda ameliyat oldum... 10 cm kist alindi... doktorum aileni bir an once tamamlamalısın dedi kontrolde ama henuz hamile kalamadim

Gecmis olsun oncelikli ben de nisan ayinda ameliyat oldum yarin adet gunum bakalim olucakmyim yoksa hamilemiyim merak ediyorum umarim sizde en kisa zamanda hamile kalablirsiniz siz nerede ameliyat oldunuz kapali mi acik mi?

Gecmis olsun oncelikli ben de nisan ayinda ameliyat oldum yarin adet gunum bakalim olucakmyim yoksa hamilemiyim merak ediyorum umarim sizde en kisa zamanda hamile kalablirsiniz siz nerede ameliyat oldunuz kapali mi acik mi?
Tesekkur ederim size de gecmis olsun... ne tesaduf benim de yarin adet gunum bazen 1 gun gec olabiliyor ama... ben 2 test yaptim bu ayda yok malesef insallah size gelir bu ay bebisiniz... ben adanada universite hastanesinde ameliyat oldum kapali oldu... sizin kapali mi?

Benim cikolata kisti degildi ama musinoz kistadenom yaziyor sonucumda... tekrarlama ihtimali yuksekmis galiba

Kist ameliyati sonrasi tüplerde yapışıklık gibi bi sorunla karsilasan varmi... ameliyat geçirince olabiliyor diye okudum... nisandan beri deniyorum ama bebis yok hsg cekilmeliyim sizce

insallah hamileyimdir adet olacagima dair hicbir belirti de yok ama heweslenmek istemiorum yine de ben istanbul tup bebek merkezinde oldum kapali ameliyat oldum

Merhaba ameliyattan 1bucuk sene once farkettim varligini ama daha once yoktu oyle uzun suredir muaynelerde yada ilk hamileliğimde boyle bir sorundan bahsetmedi doktorlar... 10 cmdi ogrendigimde boyutu değişmedi ameliyata kadar... mr a girmedim ama ultrasonda cinsi hakkinda kesin birsey soyleyemiyorlar patolojide cikti kesin sonuc

Kötu huylu mu demekti bu kist

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…